Vacature: Webdesigner in Haarlem

Als webdesigner in Haarlem zorg je voor originele en compleet uitgewerkte designs, dit varieert van krachtige en unieke banners, landingspagina’s, websites tot volledige campagnes en online identiteiten. Ons portfolio is breed en geen dag zal hetzelfde zijn.

Het is belangrijk dat je snel kan schakelen, flexibel en creatief bent. Tijdens je dagelijkse werkzaamheden zal je bezig zijn met HTML5, CSS3 en Photoshop en producten kunt ontwikkelen voor verschillende soorten devices. (GSM, APP, Tablet, Desktop, SMART TV)

In deze functie rapporteer je rechtstreeks aan de directie en werk je nauw samen met de verschillende product en general managers.

Wat vragen wij van je?
We zijn op zoek naar een creatieve collega die goed past binnen ons team. We zoeken iemand die bruist van de creatieve online ideeën en het niet alleen kan ontwerpen, maar ook instaat is om deze zelfstandig te realiseren. Je werkt nauw samen met de functional developer en de ontwikkelaars waarmee je samen de producten zal opleveren. Je bent dus betrokken bij het hele proces van concept tot realisatie.

Kan jij je vinden in de volgende punten?
HBO Werk en denkniveau
Je beschikt over een grote verbeeldingskracht
Interesse in innovatie en techniek
Professionele ervaring met HTML 5, CSS 3 en Photoshop
Analytisch vermogen en accuratesse
Gestructureerd en georganiseerd kunnen werken
Deadlines en tijdsdruk vind je uitdagend
Goede communicatieve vaardigheden
Flexibel, zelfstandig en initiatiefrijk

Bedrijfsprofiel
Wij zijn een jong, dynamisch bedrijf bestaande uit een team van experts op het gebied van online product development, en wij leveren zowel op de Nederlandse – als de internationale markt.

Met een geweldig innovatief team bestaande uit techneuten, marketeers en creatieven werken we keihard om onze positie in de markt te behouden.

Deze vacature is vervuld, [ninja-popup ID=9142]schrijf je in voor de EYESpired Jobs Nieuwsbrief[/ninja-popup] en je ontvangt de nieuwste vacatures in je digitale postvakje.

Bekijk andere creatieve vacatures op EYEspired Jobs.

Tags: ,
Vorige artikel Volgende artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *