Vacature: Creatief talent met commercieel inzicht (Visual Designer)

Ben je gek op mooie dingen maken, maar weet je ook heel goed hoe je dit functioneel en commercieel moet vertalen? Dan heeft Lucardi de perfecte functie voor je. We zijn op zoek naar een designer/grafisch ontwerper met 2 a 3 jaar werkervaring. Je hebt veel affiniteit met grafisch ontwerpen en het vormgeven van digitale media. Je hebt oog voor de laatste design trends en je vindt gemakkelijk je weg in een online omgeving, maar je weet ook als geen ander hoe je designs opmaakt voor drukwerk.

Je begrijpt precies waar het merk Lucardi voor staat en vanuit een concept maak jij een visuele doorvertaling naar de verschillende kanalen die de Lucardi klant bezoekt. Je maakt mooie/creatieve ontwerpen zonder onze huisstijl uit het oog te verliezen. Je levert designs op die zowel functioneel als commercieel perfect goed in elkaar zitten. Je werkzaamheden zijn zeer uiteenlopend. Je begeleidt je collega’s bij het ontwerpen van social mediaposts, e-mails en online banner campagnes. Kortom, jij zorgt ervoor dat Lucardi een gezicht krijgt bij onze klanten.

Als creatief talent maak je bij Lucardi deel uit van een team dat jong en in ontwikkeling is. In dit team werk je samen met grafisch ontwerpers en stagiaires. Samen zijn jullie o.a. verantwoordelijk voor de look en feel van het merk Lucardi over alle kanalen heen.

Bekijk ook de vacature grafisch multimedia designer of de andere creatieve vacatures op EYEspired Jobs.

Tags: ,
Vorige artikel Volgende artikel