Vacature: Copywriter / DTP’er in Delft

Je bent creatief en innovatief! Samen met ons zorg jij als DTP’er en copywriter ervoor dat er unieke grafische ontwerpen worden gemaakt. Je bent daarnaast ook nauwkeurig en precies. Dit omdat je dagelijks teksten schrijft en redigeert. Als ondersteuning voor ons Marketing Team denk je mee en neem je werk uit handen. Je bent mede verantwoordelijk voor bestaande en toekomstige uitingen binnen de huisstijl.

Wij!
Ons Marketing Team bestaat uit vijf personen: Internationaal Marketing Manager, Marketing Manager Nederland, DTP-er, Online Marketeer en Multimedia Designer. De gemiddelde leeftijd van ons team is 28 jaar. Een enthousiast en jong team, waar innovatie en ontwikkeling een belangrijke rol speelt. Wij zijn op zoek naar iemand die een belangrijke rol speelt op het gebied van content en DTP.

Wij zijn een 100% Nederlandse ICT dienstverlener en helpt bedrijven bij hun uitdagingen op het gebied van software development. Daarnaast begeleiden wij klanten om de ‘Agile’ manier van werken binnen hun eigen organisatie in te voeren. Door de juiste combinatie van .NET , Agile Consultancy en Offshoring helpen wij klanten verder bij snellere ontwikkeling van software met een betere kwaliteit!

Dit zijn onze 5 waarden; ‘One Team’, Commitment, Open, Fouten maken mag en Lef! Kennisdeling staat centraal en door met zijn allen, gecommitteerd te zijn, open te zijn, fouten te maken en lef te tonen.

Functieomschrijving
Ben jij creatief, een echte teamplayer en is schrijven echt jouw ding?
Als Copywriter / DTP’er ben je onder andere verantwoordelijk voor:
Schrijven van verwervende teksten, voor uitnodigingen voor events, persberichten, beschrijving van trainingen en de maandelijkse nieuwsbrief;
Verzorgen van design voor onder andere: (online) banners, flyers, promotiemateriaal en posters;
Up-to-date houden van Social Media

Functie-eisen
Wij zoeken een Copywriter / DTP’er die:
In het bezit is van een HBO diploma;
Basiskennis heeft van grafische software, zoals Indesign, Photoshop en Illustrator;
Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
Ervaring heeft in het vergaren en schrijven van content;
Veel verantwoordelijkheidsgevoel heeft;
Kan werken met deadlines.

Deze vacature is vervuld, [ninja-popup ID=9142]schrijf je in voor de EYESpired Jobs Nieuwsbrief[/ninja-popup] en je ontvangt de nieuwste vacatures in je digitale postvakje.

Bekijk andere creatieve vacatures op EYEspired Jobs.

Vorige artikel Volgende artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *