Vacature: Beeldbewerker in Waalwijk

Wij zoeken een beeldbewerker ter versterking van onze in-house fotografie afdeling. De afdeling maakt alle uitingen voor onze online verkoop kanalen en andere commerciële kanalen. Bij voorkeur heb je al minimaal 2 jaar aantoonbare ervaring en het is een plus als je al ervaring hebt met webshop-fotografie. Verder beschik je over uitgebreide kennis van photoshop en beeldenmanagement.

Je gaat bij ons deel uitmaken van een team dat verantwoordelijk is voor de wekelijkse updates op de diverse websites van Fabriek NL. Om dit voor elkaar te krijgen ben je in staat om snelheid en kwaliteit te combineren en je beschikt over een flexibele positieve instelling. Daarnaast vind je het leuk om in teamverband te werken.

Andere woorden die bij je passen zijn: gestructureerd, nauwkeurig, kritisch en flexibel.

Wat worden jouw werkzaamheden?
De meest voorkomende dagelijkse verantwoordelijkheden zullen zijn:
Het analyseren en vervolgens bewerken van de geschoten beelden
Quality control op alle vlakken mbt de studio en fotografie
Je liefde laten zien voor de schoonheid van onze meubelen

De afdeling Fotografie
Onze afdeling bestaat uit een viertal enthousiaste en jonge medewerkers die voor het preppen, productie, stylen en vormgeven zorgen van alle fotografie van FabriekNL en haar online shop Morentz.

Deze afdeling beschikt over een eigen fotostudio waar alle productfotografie plaatsvindt. Zij zijn als team verantwoordelijk voor het produceren en uitleveren van alle fotografie-gerelateerde producties van FabriekNL.

Fotografie vindt dagelijks plaats in de eigen fotostudio alsmede op locatie. Kortom, een afwisselende en leerzame plek binnen een creatieve omgeving in een jong, enthousiast en klein team, waarbij jij zorgt voor de beeldbewerking van producten afkomstig uit de design en vintage wereld.

Deze vacature is vervuld, [ninja-popup ID=9142]schrijf je in voor de EYESpired Jobs Nieuwsbrief[/ninja-popup] en je ontvangt de nieuwste vacatures in je digitale postvakje.

Bekijk andere creatieve vacatures op EYEspired Jobs.

Tags: ,
Vorige artikel Volgende artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *