Vacature: Audiovisueel Vormgever

We zijn per direct op zoek naar een audiovisueel vormgever die zelfstandig films kan maken behorende bij onze productlijn (productfilms, manuals, etc.) maar ook sfeerimpressies van de vele evenementen die we organiseren. Als audiovisueel vormgever ben je tevens geïnteresseerd om jezelf te ontwikkelen op het gebied van productfotografie, ervaring hierin is een pre maar geen vereiste. Als audiovisueel vormgever behoor je tot het marketing team bestaande uit 4 dtp’ers, een marketing communicatiemedewerker, een online marketeer, marketing manager en creatief directeur. De marketingafdeling is verantwoordelijk voor alle marketingactiviteiten.

Een beeld zegt meer dan duizend woorden!

Als audiovisueel vormgever ben je in staat om bedrijfs- en productfilmpjes te maken van storyboard tot montage. Wij verwachten daarom dat je zelfstandig te werk gaat en dat je in staat bent om de wensen van het bedrijf zonder veel moeite kan vertalen in duidelijke filmpjes. Daarvoor hebben we een eigen studio en alle noodzakelijke apparatuur ter beschikking. Naast de filmproductie is ook fotografie nodig voor de verpakkingslijn en catalogussen die wereldwijd worden ingezet. Hiervoor hebben we reeds een interne fotograaf maar we zoeken naar versterking. Afhankelijk van je ervaring zal de fotograaf je begeleiden/coachen om ook hier jezelf in te ontwikkelen om hoge kwaliteit foto’s af te leveren.

Functie-eisen
Wij verwachten dat jij creatief en zelfstandig bent, ervaring hebt, graag meedenkt en initiatief toont zodat wij onze visuele marketinguitingen naar een hoger niveau kunnen brengen. Daarbij is belangrijk dat je reeds relevante werkervaring hebt opgedaan en een HBO werk- en denkniveau hebt.

Bedrijfsprofiel
We zijn begonnen als ambitieus familiebedrijf op 6 oktober 1976 en zijn in de loop der jaren ontwikkeld tot twee professionele organisaties. Boeren Medical is marktleider in het leveren van diabeteshulpmiddelen. Vitility is een groothandel gespecialiseerd in home care, health- en fitnessproducten, Vitility levert wereldwijd en heeft kantoren in America en China.

Deze vacature is vervuld, [ninja-popup ID=9142]schrijf je in voor de EYESpired Jobs Nieuwsbrief[/ninja-popup] en je ontvangt de nieuwste vacatures in je digitale postvakje.

Bekijk andere creatieve vacatures op EYEspired Jobs.

Tags: ,
Vorige artikel Volgende artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *