Vacature: Art director in Groningen

Binnen onze moderne drukkerij en uitgeverij in Groningen zijn we opzoek naar een fulltime art director om ons team te versterken.

In deze functie ben je verantwoordelijk voor alle eindproducten van de diverse magazines. Je zult een hoofdrol spelen in de vorming en ontwikkeling van onze producten.

We zoeken iemand die denkt in beelden, goed kan communiceren en in een team kan werken. Ervaring is een vereiste. Je kunt ontwerpen maar de ideeën ook overbrengen, bent creatief maar ook praktisch ingesteld en kan goed omgaan met deadlines. Het belangrijkst is jouw merkbewustzijn en je vermogen om merkwaarden te vertalen in sterke visuele concepten die bijdragen aan de totale merk identiteit van onze bladen en digitale uitingen. Voor de persoon waar wij naar opzoek zijn online en offline zijn begrippen die vervagen. Tekst en beeld tover jij om in de meest uiteenlopende en aansprekende multimediale producties. We zoeken iemand met een open blik, vakmanschap en scherpte.

Als artdirector ga je fulltime aan de slag in onze uitgeverij. Je werkt samen met een bevlogen team van vormgevers en redacteuren en zorgt er samen met het team voor een pakket van herkenbare maar steeds vernieuwende magazines. Naast het ontwerpen is er ook een belangrijke taak weggelegd voor het vormgeven van onze magazines.

Wie zoeken we?
Voor deze vacature zijn we op zoek naar een ervaren doorzetter met passie voor papier en inkt maar die ook een duidelijke visie heeft over online strategie. Je bent zelfstandig, flexibel, betrouwbaar, stressbestendig en bereid om tijdens deadline weken het uiterste van jezelf te geven. Ook heb je ervaring met het werken in de grafische industrie. Je bent tevens fulltime beschikbaar om in Groningen aan de slag te gaan. Als het goed gaat en je past in ons team, dan heb in ons bedrijf kans op een vaste baan!

Blijf je maar sollicitaties sturen? Keer op keer zonder resultaat? Zet de eerste stap in de juiste richting met Het sollicitatiebriefhandboek.

Deze vacature is vervuld, bekijk meer creatieve vacatures op EYEspired Jobs of [ninja-popup ID=9142]schrijf je in voor onze gratis EYEspired Jobs Nieuwsbrief.[/ninja-popup]

Tags:
Vorige artikel Volgende artikel