Vacature: Art Director in Amsterdam

Als Art Director bedenk en ontwerp je grafische internet concepten voor klanten en potentiële klanten van Mirabeau. Je werkt hierbij nauw samen met de Creative Consultant. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor toonaangevende communicatieconcepten. Je bent gewend te werken voor klanten uit de top van het bedrijfsleven. Je presenteert op overtuigende wijze en geeft een gedegen onderbouwing van de gemaakte keuzes. Tevens lever je een bijdrage op jouw vakgebied bij brainstormsessies of workshops bij klanten. Je inspireert en motiveert je collega designers en brengt het team tot grote hoogte.

Jij
Je bent een conceptueel en creatief denker met een passie voor vormgeving. Je hebt charisma en draagt jouw visie op een enthousiaste manier over op collega’s en klanten. Middelmaat bestaat in jouw ogen niet. Je verkent voortdurend de grenzen van je vakgebied en streeft naar kwaliteit en vernieuwing. Je begrijpt de strategische functie van design en denkt vanuit merken en users.

Je hebt minimaal vijf jaar ervaring als Art Director of Senior Designer in de ‘eredivisie’ van digital design. Je hebt bij voorkeur een opleiding afgerond aan een kunstacademie of een gelijkwaardige achtergrond.

Wij
We vinden mensen het belangrijkst. Zonder hen zou Mirabeau nooit zijn uitgegroeid tot marktleider in de ontwikkeling van online platformen. Net als met onze opdrachtgevers gaan we een lange termijn relatie met jou aan. De arbeidsvoorwaarden zijn goed verzorgd en we zorgen voor een prettige sfeer waarin werk en ontspanning in balans zijn. We hebben ruime open werkvloeren met moderne apparatuur en je hebt relevante vakbladen en literatuur tot je beschikking.

Deze vacature is vervuld, [ninja-popup ID=9142]schrijf je in voor de EYESpired Jobs Nieuwsbrief[/ninja-popup] en je ontvangt de nieuwste vacatures in je digitale postvakje.

Bekijk andere creatieve vacatures op EYEspired Jobs.

Tags: ,
Vorige artikel Volgende artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *