Vacature: Allround Multimedia Vormgever in Houten

Je bent een creatieve vormgever en ook nog eens ijzersterk is in conceptmatig denken. Je bent creatief, origineel, enthousiast én helemaal thuis in het complete Adobe pakket (Indesign, Illustrator en Photoshop). Als multimedia vormgever werk je in Houten aan de opmaak van grafische templates en de vormgeving van o.a. POS materialen, retail acties, catalogi, verpakkingen, leaflets en advertenties.

Functie-eisen
Indesign, Illustrator en Photoshop hebben geen geheimen voor je. Je bent flexibel, veelzijdig, accuraat, en uiteraard creatief. Je werkzaamheden zijn erg divers, een brede kennis van media ontwerpen en ontwikkelen is daarom een vereiste (denk hierbij aan het opmaken en druk-klaar maken van een advertentie of ander drukwerk, het ontwerpen en uitwerken van een email template en het ontwikkelen van een geanimeerde online banner).

Je hebt een professionele werkhouding en begrijpt deadlines en de daarbij behorende werkdruk. Je hebt minimaal een afgeronde MBO opleiding grafische vormgeving. Aantoonbare (studie)ervaring in het opmaken voor print en internet is een pré. Affiniteit met gadgets is vereiste.

Bedrijfsprofiel
Wij zijn dé specialist op het gebied van innovatieve en praktische solar- en stroomoplossingen voor dagelijks gebruik voor het opladen van een smartphone, tablet, navigatie etc. Wij brengen een compleet assortiment betaalbare en gebruiksvriendelijke consumentenproducten op de markt die eenvoudig op te laden zijn via zonne-energie en/ of USB/ AC. De producten met het merk Xtorm hebben een eigentijds karakter en zijn van hoge kwaliteit.

Lees nu de vacature: Multimedia vormgever in Rotterdam

Deze vacature is vervuld, [ninja-popup ID=9142]schrijf je in voor de EYESpired Jobs Nieuwsbrief[/ninja-popup] en je ontvangt de nieuwste vacatures in je digitale postvakje.

Bekijk andere creatieve vacatures op EYEspired Jobs.

Tags: ,
Vorige artikel Volgende artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *