Vacature: Allround Multimedia Designer in Utrecht

Als Allround Multimedia Designer hebben Indesign, Photoshop en Illustrator geen geheimen voor je. In deze functie draag je zorg voor de creatie van concepten en designs gericht op onze merkuitingen en campagnes. Het is je taak om klanten cross-mediaal te inspireren en te converteren. Naast creatieve campagnes in o.a. e-mailmarketing, print en social media ondersteun je de designafdeling en ben je in staat om commerciële briefings te vertalen naar frisse en aantrekkelijke communicatie. Je kan concepten uitdenken, beeld bewerken/fotograferen en eigen copy schrijven. Tevens ben je expert op jouw vakgebied en bijzonder vaardig in Adobe CS. Je zoekt graag creatieve grenzen op, zonder hierbij de deadline, de huisstijl, gebruiksvriendelijkheid of de randvoorwaarden van verschillende media uit het oog te verliezen. Je wordt afgerekend op de representativiteit en effectiviteit van je ontwerpen. Dit alles doe je met 4 andere designers in een designteam van gedreven en enthousiaste collega’s die net als jij passie hebben voor design, mooie producten, (content) marketing, drukwerk, digitale media, e-commerce en alles wat daar mee te maken heeft. Je rapporteert aan de Art Director.

Je hebt tijdens studie en/of werk ruime ervaring opgedaan op het gebied van drukwerk maar ook webdesign en begrippen als bleed, preflight, user experience, interaction design, call to action, persuasion marketing en conversie zijn je dan ook niet vreemd.

Functie-eisen
0-2 jaar werkervaring
Minimaal Hbo-niveau. Bij voorkeur een afgeronde opleiding in communicatie & multimedia design.
Je hebt uitgebreide en aantoonbare kennis van Indesign, Photoshop en Illustrator.
Oog voor detail
Je bent creatief en kan concepten allround uitwerken.
Je bent visueel sterk en hebt gevoel voor styling, fotografie en video.

Kerncompetenties:
Creativiteit, Stressbestendigheid, Ondernemerschap, Mondelinge presentatie, Onafhankelijkheid en Initiatief

Graag reageren met een greep uit je portfolio.

Deze vacature is vervuld, [ninja-popup ID=9142]schrijf je in voor de EYESpired Jobs Nieuwsbrief[/ninja-popup] en je ontvangt de nieuwste vacatures in je digitale postvakje.

Bekijk andere creatieve vacatures op EYEspired Jobs.

Tags: ,
Vorige artikel Volgende artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *