Vacature: Account Director

Wij zijn overtuigd van de kracht van menswaardige merken, Human Brands. Dat zijn merken die mensen en de wereld echt iets willen geven en elke dag hun idealen nastreven. We zijn dagelijks bezig met het bedenken, creëren en tot leven brengen van krachtige merken in verhaal, vorm en beleving.

Wij zijn aan het groeien! Daarom zoeken wij een Account Director die het accountteam aanstuurt en meebouwt aan ons bureau. Iemand die ambitie koppelt aan respect, eigenzinnigheid en nieuwsgierige onderbouwing. Dus als het volgende profiel bij je past, twijfel niet en laat van je horen!

Functieomschrijving Account Director
Als Account Director ben je iemand die meebouwt. Je bijdrage aan onze opdrachtgevers wordt gekenmerkt door inspiratie en begeleiding. Je bent sterk proactief, steeds voor op de opdrachtgever in denken en doen. Je kernintelligentie ligt in het gebied van merkstrategie, profilering en positionering ten behoeve van partner-accounts. Je bent verantwoordelijk & aansturend met betrekking tot Account Development Planning (ADP).

Blijf je maar sollicitaties sturen? Keer op keer zonder resultaat? Zet de eerste stap in de juiste richting met Het sollicitatiebriefhandboek.

Deze vacature is vervuld, bekijk meer creatieve vacatures op EYEspired Jobs of [ninja-popup ID=9142]schrijf je in voor onze gratis EYEspired Jobs Nieuwsbrief.[/ninja-popup]

Tags:
Vorige artikel Volgende artikel