x

Deel Je Inspiratie

[contact-form-7 id=”139″ title=”Zonder titel.”]

Wekelijkse nieuwsbrief

Laat nu je email adres achter

Top Stories

  • No results available
 

10 Tuinmeubelen van pallets

Tuinmeubel van een pallet

Laat je inspireren door deze selectie van 10 tuinmeubelen van pallets. Het grote voordeel van houten pallets voor in je tuin is dat ze goedkoop zijn, en je er alle kanten mee op kunt. Als je een beetje handig bent. Kijk maar eens rustig naar deze meubelen. Van complete zitjes en stoelen die in elkaar geknutseld zijn van houten pallets, tot aan een innovatieve schommel, opberg pallet voor je gereedschap en een gigantische plantenbak. Zodat je daarna rustig zelf aan de slag kunt gaan.

Meer tips voor het maken van meubels van pallets vind je in het boek van de Franse M & M Ontwerpers: 100 % Pallet en het boek Wood Pallet Projects met daarin 15 meubels die je makkelijk zelf kunt maken. Bekijk ook deze 5 meubels van pallets en deze handgemaakte pallet meubels van Gas&Air Studios!

Tuinmeubelen van pallets
Stoel voor in de tuin van een pallet
Schommel als tuinmeubel van een pallet
Tuinlamp gemaakt van pallet hout
Plantenrek van pallet voor in de tuin
Plantenrek van pallet voor in de tuin
Gereedschapsrek voor in de tuin van een pallet
fietsrek van pallets
tuinmeubel - tafel van pallets

Let er bij het kopen van pallets voordat je aan de slag gaat wel op dat ze heel en droog zijn. Daardoor kun je makkelijker en sneller aan de slag gaan. Nog een andere tip, kies een Europallet. Die zijn over het algemeen wat robuuster en gaan langer mee dan andere soorten pallets.

[ninja-popup ID=9145]Schrijf jezelf in voor de wekelijkse nieuwsbrief[/ninja-popup], en ontvang het beste en meest inspirerende van EYEspired.

Wekelijkse nieuwsbrief

Laat nu je email adres achter

Top Stories

  • No results available