Geniet van de zon onder een prachtige parasol

Nu de zomertijd is ingegaan kunnen we langzaam vooruit gaan kijken naar het mooie weer. Geniet daarom straks langer in je tuin van de eerste zon met een luxe tuinparasol. Met de vorige zomer nog in ons achterhoofd, dan weet je dat de zon lang, veel en fel kan gaan schijnen. Daarom is het heerlijk om een klein beetje de verkoeling op te zoeken in de schaduw en je te beschermen tegen de felle zonnestralen met een goede en grote parasol. Trek je daarom terug in je tuin of op het dakterras met een heerlijke beschutte plek. Zodat je toch even kunt gaan ontspannen aan het einde van de dag of in in het weekend en dat je zo de tijd kunt nemen met een heerlijk lang moment voor je zelf.

Naast vierkante ontwerpen zijn er ook mooie strakke, ronde ontwerpen die je een lekkere plek kunt geven in je oase van rust tussen het groen. Kijk bij de verschillende varianten ook naar de verschillende opties waarop je hem bijvoorbeeld kunt laten kantelen of dat de wind makkelijk door het doek heen gaat. Want er zijn ook parasols die je op deze manier bij kunt draaien, net als dat de zon gedurende de dag ook over je heen draait. Zo heb je op ieder tijdstip, van de ochtend tot aan de avond, toch de nodige beschutting. En een andere handige variant is een muurparasol die je ook kunt gebruiken in plaats van een zonnescherm. Net als alle andere zonwering kun je deze ook vinden in een breed assortiment van veel verschillende en kleurvaste kleuren.

Daarnaast zijn er ook diverse modellen die goed behandeld zijn met een waterafstotende coating waardoor je ze makkelijk buiten kunt laten staan als er toch opeens een bui aan zit te komen. Dus dan kun je gewoon rustig blijven zitten met je boek of borrelplank terwijl je droog blijft, ondanks de opzettende spetters.

Tags: , , ,
Vorige artikel Volgende artikel