Alles Over Treesie Michielsen (ex-vrouw van Peter Gillis)

Alles Over Treesie Michielsen (ex-vrouw van Peter Gillis)

Wekelijks stemmen meer dan een half miljoen mensen af op het programma Familie Gillis: Massa is Kassa. In de realityserie wordt de knorrige ondernemer Peter Gillis (62) en zijn gezin gevolgd in hun dagelijks leven. Je ziet onder andere hoe hij en zijn familie de Oostappen Vakantieparken uitbaten en maakt kennis met zijn kinderen en partner.

Lange tijd was hij samen met Nicol Kremers (34), of Nicolleke zoals hij haar noemde en nu is hij samen met Wendy van Hout (40). Wat veel mensen niet weten is dat hij voor deze dames getrouwd was met Treesie Michielsen (60). Dit is alles wat je wilde weten over de moeder van de kinderen van Peter Gillis, Treesie Michielsen.

Wie is Treesie Michielsen?

treesie-michielsen

Treesie Michielsen (60) is de ex-vrouw van Peter Gillis. Ze waren 10 jaar getrouwd en kregen samen 3 kinderen, Ruud (31), Inge (29) en Mark (28). Treesie Michielsen en Peter Gillis gingen uit elkaar toen ze erachter kwam dat hij al jaren vreemdging. Dit is alles wat je wilde weten over Treesie Michielsen.

Het prille begin van de relatie tussen Treesie Michielsen en Peter Gillis

Treesie Michielsen en Peter Gillis leren elkaar jaren geleden kennen. Over het begin van hun relatie is niet veel bekend, maar we weten wel dat Treesie en hij samen gaan wonen op een van de vakantieparken van Peter Gillis, Prinsenmeer. Dat was voordat Peter Gillis miljoenen op de bank had. Toen hij eenmaal miljonair was verhuisden ze naar een luxe penthouse.

De 3 kinderen van Treesie Michielsen en Peter Gillis

In 1993 wordt het eerste kind van Treesie Michielsen en Peter Gillis geboren. Het is Ruud Gillis. Ruud is net als de andere kinderen al jaren werkzaam op de vakantieparken van Peter Gillis. Hij werkt als interim parkbeheerder en is af en toe in het programma Familie Gillis: Massa is Kassa te zien.

De tweede telg uit het gezin Gillis is Inge Gilles. Zij werd in 1995 geboren. Inge Gillis die ondertussen getrouwd is en de naam Inge Brouwers-Gillis draagt, is niet zo vaak te zien in het programma Familie Gillis: Massa is Kassa, maar speelt wel een belangrijke rol in de Oostappen Groep. Ze is al jaren de assistent van de directie.

De jongste zoon van Treesie Michielsen is Mark Gilles. Mark werd in 1996 geboren en is nu 28 jaar oud. Mark is het gezinslid dat naast Peter Gillis en zijn vriendin het vaakst te zien is in het programma Familie Gillis: Massa is Kassa. Je kunt ondertussen zelfs stellen dat hij een beetje een bekende Nederlander is.

Het begin van het eind voor Treesie en Peter

Als de kinderen eenmaal geboren zijn, begint de relatie tussen Treesie Michielsen en Peter Gillis steeds meer te verslechteren. Treesie is thuis met de kinderen terwijl Peter lange dagen maakt op zijn vakantieparken.

Peter Gillis is nooit thuis

In een interview zegt Treesie Michielsen dat Peter elke dag om 5 uur de deur uitging en vaak pas om 11 uur ‘s avonds weer thuiskwam. Het kwam er op neer dat hij alleen maar thuiskwam om te slapen. In eerste instantie nam ze hier genoegen mee omdat ze zag dat het bedrijf steeds verder groeide en ze een comfortabel leven konden leiden. In die periode wist Peter Gillis het zelfs tot de Quote 500 lijst te schoppen.

Peter Gillis leidt een dubbelleven met meerdere minnaressen

Wat Treesie toen nog niet wist, is dat Peter Gillis in zijn afwezigheid niet alleen aan het werk was, naar eigen zeggen ging hij vreemd bij het leven. Peter Gillis doet in zijn boek Massa is Kassa een boekje open over zijn vele buitenechtelijke affaires. Je zou het niet zeggen als je hem ziet, maar uit zijn boek blijkt dat hij een behoorlijk actief seksleven had buiten de deur.

De vele avontuurtjes van Peter Gillis

Een van de avontuurtjes was met de vrouw van een van zijn medewerkers. Zij maakte schoon op een van zijn parken en samen doken ze regelmatig een huurcaravan in. Toen hij het voor elkaar kreeg om een 21-jarig meisje aan de haak te slaan was hij overigens wel verbaasd. Hij dacht dat ze nooit overstag zou gaan, maar het gebeurde toch.

Het ging zelfs zo ver dat hij soms de hulp van zijn kinderen nodig had om te voorkomen dat zijn minnaressen elkaar tegen zouden komen. Zo moest zijn zoon Mark een keer een Belgische dame op de parkeerplaats aan de praat houden, zodat zijn vader zijn andere minnares het appartement in Lommel uit kon werken.

Treesie Michielsen ontdekt het overspel van Peter Gillis

Treesie Michielsen heeft lange tijd niet door dat Peter Gillis veelvuldig vreemdgaat. Toch kon het niet anders dan dat Treesie Michielsen er een keer zou achter komen. Het was geen wraakzuchtige minnares die haar op de hoogte bracht, maar Peter Gillis zelf, per ongeluk dan.

Peter Gillis ging vreemd met de vrouw van een van de parkbeheerders. Op een bepaald moment besloot hij haar een e-mail te sturen met de simpele tekst “ik wil seks met je”. Helaas voor Gillis stuurde hij de e-mail naar de parkbeheerder en niet naar zijn minnares. Die stuurde de e-mail vervolgens naar Treesie Michielsen.

Peter Gillis moet op het matje komen

Toen Peter Gillis die avond thuis kwam, lag er een printje van de e-mail op de keukentafel. Peter Gillis weet eerst niet wat het is, totdat hij zijn bril opzet. In plaats van spijt betuigen zegt hij tegen zijn vrouw dat hij niet alleen seks met de vrouw wilde, maar dat het ook gebeurd is.

Familieberaad over het overspel van Peter Gillis

peter-dochter-inge
Peter met dochter Inge

Treesie Michielsen wordt razend en besluit in haar boze bui om alle kinderen bij elkaar te roepen. Als ze er eenmaal allemaal zijn, zegt ze tegen haar kinderen dat hun vader met de vrouw van de beheerder naar bed gaat. Daarop zegt Ruud dat hij dat wel begrijpt.

Het is een steek onder water voor Treesie dat haar kinderen haar niet bij lijken te staan. Bovendien komt ze erachter dat er nog veel meer vrouwen zijn in het leven van Peter Gillis, waaronder Nicol Kremers, oftewel Nicolleke. Peter zegt over deze periode dat hij emotioneel al klaar was met de relatie. Hierop besluit het echtpaar te gaan scheiden.

Op goede voet uit elkaar

De dingen die tijdens hun huwelijk zijn gebeurd hebben Treesie Michielsen veel pijn gedaan. Toch gingen ze op goede voet uit elkaar. Treesie kreeg een belangrijke rol binnen het bedrijf en zette zich voor de volle 100% voor de onderneming. Volgens haar zoon was ze degene die elke dag als eerste binnen was en als laatste weer wegging.

Flink vermogen om de pijn te verzachten

Naar verluidt kreeg Treesie Michielsen na de scheiding een aardig vermogen toebedeeld. Iets wat de pijn misschien een beetje kon verzachten. Mark Gillis zegt in een interview dat het gedrag van zijn vader zijn moeder serieuze schade toebracht, maar dat het nu onderling toch goed gaat. Hij was na het lezen van het boek Massa is Kassa overigens wel verbaasd over sommige van de seksuele escapades van zijn vader, die konden echt niet door de beugel.

Treesie Michielsen voor de rechter

De kans is groot dat Treesie Michielsen er ondertussen spijt van heeft dat ze bij Oostappen Groep is blijven werken. Vanwege een rechtszaak rondom administratieve verzuimen tussen 2014 en 2019 moest Treesie Michielsen in 2024 voor de rechter verschijnen.

De overheid kreeg een belletje van een van de banken waar Peter Gillis zaken mee deed over mogelijke misstanden. Ze besloten toen onder de naam ‘Rabarber’ de hele administratie van Oostappen Groep door te lichten. Volgens het Openbaar Ministerie ontbreekt hier van alles aan en wordt niet de juiste informatie verschaft. Naast Peter Gillis worden ook zijn dochter Inge en zijn ex-vrouw Treesie ervan verdacht hierbij geholpen te hebben. Er is nog geen uitspraak in de zaak.

Veelgestelde vragen over Treesie Michielsen

We kregen heel wat vragen binnen over de ex van Peter Gillis, Treesie Michielsen. Dit is een lijst met de vragen die jullie het meest gesteld hebben en de antwoorden.

Wat is de leeftijd van Treesie Michielsen?

Treesie Michielsen is naar verluidt 34 jaar oud.

Is Treesie Michielsen de ex van Peter Gillis?

Ja, Treesie Michielsen was 10 jaar lang getrouwd met Peter Gillis, bekend van Familie Gillis: Massa is Kassa. Ze kregen samen drie kinderen, Ruud, Inge en Mark. Treesie en Peter scheidden van elkaar toen ze erachter kwam dat hij regelmatig vreemdging. Ze bleef overigens bij zijn bedrijf werken.

Wie is de partner van Treesie Michielsen?

Het is niet bekend of Treesie Michielsen momenteel een partner heeft. Vroeger was ze getrouwd met Peter Gillis.

Is Treesie Michielsen de moeder van Mark, Ruud en Inge Gillis?

Ja, Treesie Michielsen is de moeder van de kinderen van Peter Gillis, Ruud, Inge en Mark.

Hoeveel kinderen hebben Treesie Michielsen en Peter Gillis?

Treesie Michielsen en Peter Gillis hebben samen drie kinderen, Ruud, Inge en Mark. Alle drie de kinderen zijn te zien in de realityserie Familie Gillis: Massa is Kassa.

Vorige artikel Volgende artikel