x

Deel Je Inspiratie

[contact-form-7 id=”139″ title=”Zonder titel.”]

Wekelijkse nieuwsbrief

Laat nu je email adres achter

Top Stories

  • No results available
 

Torenkamerfestival in VondelCS

Aanstaande vrijdag, 5 juni, wordt VondelCS omgetoverd tot expositieruimte, om alle kunstwerken gemaakt in De Torenkamer nog eens goed te bekijken. Sinds de opening in mei 2014, werkte er iedere week een andere kunstenaar in het torentje. Maar liefst 70 kunstenaars hebben zich al een week lang volledig gestort op het afronden van een project met het mooiste uitzicht op het Vondelpark. Na een jaar, is het nu de hoogste tijd voor een feestje, het Torenkamerfestival.

Een variëteit aan kunstwerken zijn te zien, horen en ervaren op verschillende plekken in en rondom het pand, ook het Vondelpark zelf is deel van de expositieruimte. Al wandelend door de verschillende ruimtes en het park geeft een speciale app achtergrondinformatie en showt een aantal kunstwerken die met het blote oog niet te zien zijn. Uiteraard is ook De Torenkamer zelf te bezoeken en zijn de kunstenaars zelf aanwezig om meer te vertellen over hun werk.

Schilderijen, tekeningen, theater, sculpturen, apps, gedichten, opgezette dieren en opera aria’s, je kan het zo gek niet verzinnen of het is al eens gemaakt in De Torenkamer. Al deze kunstwerken zijn eenmalig vanaf 15:00 uur te zien tijdens het Torenkamerfestival. Om 18:00 uur is er een officiële opening.

Wekelijkse nieuwsbrief

Laat nu je email adres achter

Top Stories

  • No results available