TIP: eCursus Vind Je Ideale Baan

Ben je aan het solliciteren en op zoek naar een baan? Maar weet je nog niet goed welk werk nu echt goed bij je past? Lees dan meer over de e-cursus Vind Je Ideale Baan. Want via deze cursus kom je meer over jezelf te weten en kom je er al snel achter welk werk nu echt bij je past.

Opgezet door een professionele coach
Deze e-cursus is gemaakt door Frank de Moei, een professionele gediplomeerde coach met een eigen praktijk in Amstelveen. Hij heeft meer dan vijftien jaar ervaring in het begeleiden van cliënten in het vinden van de baan die het beste bij hen past. En is aangesloten bij de NOBCO (Nederlandse orde van beroepscoaches) en het EMCC (European Mentoring and Coaching Council).

In een redelijk korte tijd, van twaalf weken, kom je er achter welke baan het beste bij je past. Daarbij maakt het niet uit of je hierbij in loondienst wilt werken of een eigen bedrijf wilt beginnen. Frank begeleidt je stap voor stap bij het vinden van de baan die bij jou past.

E-mailcursus voor €49
De e-cursus Vind Je Ideale Droombaan is een e-mailcursus voor een redelijk voordelige prijs. Het gehele pakket kost nu tijdelijk 49 euro in plaats van 189 euro. Omgerekend betaal je dus per dag 70 cent. Behalve deze digitale cursus, ontvang je bij aanschaf ook nog twee bonussen.

Gedurende tien weken krijg je twaalf e-mails van de coach. Hiermee ontdek je welk werk het beste bij je past en hoe je dat kunt krijgen. Verder ontvang je ook wekelijks een vragenlijst en oefeningen, waarmee je wordt geholpen om meer inzicht te krijgen, je motivatie te vergroten en betere, doeltreffende acties te ondernemen.

Deze cursus is vooral een goede hulp als je al een lange tijd op zoek bent naar een leuke baan en niet goed weet wat bij je past.

Lees meer over deze e-cursus of bestel deze cursus en ontdek je passie en talenten!

Vorige artikel Volgende artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *