Table du Sud

Table du Sud is een Nederlands bedrijf dat sinds 2014 tafels verkoopt. In 2014 zijn de broers Evert en Teun Antonissen begonnen met de verkoop van zelfgemaakte tafels in de schuur. Inmiddels is het bedrijf serieuze proportie gaan aannemen, en verkopen zij veel meer dan de standaard tafel waarmee ze begonnen. De specialiteit ligt op eikenhouten tafels die voornamelijk worden gebruik als eettafel voor binnen of buiten.

Daarnaast is het tegenwoordig mogelijk om allerlei soorten bijpassende meubelen te bestellen. Alle meubels worden met de hand gemaakt, en zijn om die reden ook van een zeer hoogstaande kwaliteit. Ook is het zo dat de meubelen allemaal hun eigen karakter hebben, simpelweg omdat het hout leeft en dus andere vormen aanneemt. Zo heeft ieder meubel zijn eigen karakter en feeling.

Lokale productie bij Table du Sud

Table du Sud heeft in de afgelopen 7 jaar bewezen dat het zich kan onderscheiden van andere aanbieders van meubels. Dit begint bij het feit dat er niemand tussen het productieproces zit bij het bedrijf. Van productie in de fabriek, tot aan de verkoop en levering wordt allemaal door Table du Sud en zijn werknemers gedaan. Zo zijn zij ook in staat om de klant zo goed mogelijk te helpen, en dat is dan ook goed te merken.

Inmiddels heeft het bedrijf zijn eigen fabriek van 10.000 m2 in Heeze waarin alle meubels en accessoires worden gemaakt voor de klanten. De voordelen hiervan zijn ook dat er niet verschillende tussenschakels zijn die het proces vertragen en duurder maken dan nodig is. Door de eigen productie kan het bedrijf bovendien zelf kiezen welke stijl of welke materialen zij willen gebruiken. Zo wordt het gemakkelijker om een volledig passend interieur te ontwikkelen.

Op maat gemaakt

Onderscheidend aan Table du Sud is dus het productieproces. Zij specialiseren zich in eikenhouten tafels die een houten of metalen onderstel hebben. Verder is het mogelijk om alles op maat te laten maken, met de keuze van materialen die door de klant gedaan kan worden. Zo is het mogelijk om bankstellen, stoelen, tafels, bankjes en andere diverse mogelijkheden te laten maken naar jouw voorkeur. Het team is enorm vakkundig en is dus in staat om te verwezenlijken waar jij als klant van droomt. Bovendien vinden zij het leuk om uitgedaagd te worden door klanten om bijzondere en aparte aanvragen te behandelen en uit te werken. Zo kun jij als klant jouw interieur volledig personaliseren naar jouw smaak.

In welke winkels vind je Table du Sud?

Naast de webshop heeft Table du Sud ook verschillende winkels waar klanten kunnen ervaren wat de hoogstaande kwaliteit tafels, en meubelen van het bedrijf onderscheidt van anderen. Er zijn 3 showrooms in Nederland, gelegen in Heeze, Nieuwkoop en Deventer. De winkels liggen dus verdeeld door het hele land, en kan daarom ook door iedereen bezocht worden. In de winkels lopen medewerkers rond die jou graag helpen, maar wil je zelf rondkijken en ervaren dan kan dit natuurlijk ook. Je bent in ieder geval van harte welkom, en indien je hulp nodig hebt staan zij daar om je goed te helpen. De beoordelingen van klanten is uitstekend te noemen. Op trustpilot, waar ruim 1400 reviews van het bedrijf staan, heeft een gemiddelde score van 9.1 op een schaal tot 10. Dit geeft veel aan over hoe tevreden klanten zijn over de meubels geleverd door Table du Sud. Schroom dus niet en bezoek hun website of winkel om zelf te ervaren waarom deze beoordeling zo hoog is.

Tags: , , , , ,
Vorige artikel Volgende artikel