x

Deel Je Inspiratie

[contact-form-7 id=”139″ title=”Zonder titel.”]

Wekelijkse nieuwsbrief

Laat nu je email adres achter

Top Stories

  • No results available
 

5 boeken voor de echte street art liefhebber

Street art Boek

In boekenwinkel kun je tegenwoordig genoeg street art boeken vinden, hieronder vind je mijn selectie voor de echte street art liefhebber.

Little People in the City van Slinkachu
In dit boek vind je een goede verzameling van foto’s van de straat kunstenaar Slinkachu. Hij is al jaren in de weer met kleine met de hand beschilderde mensen die hij los laat in bruisende steden. Als je ervan houdt, haal dan ook het tweede boek van hem in huis. Daar vind je ook foto’s in van zijn Little People in Amsterdam!

Street art Boek

The Street Art Stencil Book van On Studio
Dit is een heerlijk boek als je zelf aan de slag wilt met een van de 20 stencils, gemaakt door een indrukwekkende lijst van internationale straatartiesten. Elke kunstenaar laat zien hoe ze stencils gebruiken en hoe ze dit combineren. Verder vind je ook een korte biografie van elke kunstenaar. The Street Art Stencil Book is een echt must have voor kunstenaars, illustratoren en iedereen die houdt van street art.

Street art Boek

1.000 Ideas for Graffiti and Street Art van Cristian Campos
In dit boek vind je ruimt 1.000 foto’s van graffiti en street art pieces, voorzien van bijschriften van de locatie en de naam van de kunstenaar. Deze visuele catalogus is zowel een praktisch als inspirerend handboek, als een goed boek voorop de koffie-tafel.

Street art Boek

Street Sketchbook van Tristan Manco
In dit boek vind je een ongelooflijke diversiteit aan werkmethoden, innovatieve benaderingen, typografisch verkenningen, storyboards, anatomische studies en bouwkundige tekeningen. Neem een kijkje in de schetsboeken van toonaangevende street art en graffiti kunstenaars.

Street art Boek

The World Atlas of Street Art and Graffiti van Rafael Schacter
Dit prachtig geïllustreerde boek, geproduceerd met behulp van veel van de betrokken kunstenaars is voorzien van meer dan 700 verbluffende kunstwerken. Het laat street art zien van bijna elke uithoek van de aarde, van Steve Powers in New York, Kid Zoom in Australië, Banksy in Londen, Parijs met de werken van Honet en OX en de gigantische muurschilderingen van de Braziliaanse tweeling Os Gemeos.

En als laatste tip: het boek Street Art Today is net uit en bevat de 50 meest invloedrijke street artists van dit moment.

Bekijk ook mijn selectie van 5 leuke notitieboekjes

Wekelijkse nieuwsbrief

Laat nu je email adres achter

Top Stories

  • No results available