6 leuke Sinterklaascadeaus voor volwassenen

De goedheiligman is weer in het land en dat betekent dat naast de kinderharten ook de harten van veel grote mensen sneller begint te kloppen. Want het is en blijft een leuke (en spannende) gelegenheid, hoe jong of oud je ook bent. Daarom selecteerde ik deze leuke sinterklaascadeaus voor volwassenen!

Slice van Ototo
Je klemt dit frisse citroenschijfje op je pan en legt het deksel er simpelweg op.

sinterklaascadeaus-volwassenen-2

Copper string lights
De copper string lights van Kikkerland gebruik je in een glazen vaas, of je wikkelt ze gewoon ergens om heen. Het koperdraad buig je in een leuke vorm en blijft in die vorm.

sinterklaascadeaus-volwassenen-3
Year Round planner
Met deze Year Round planner van designer Mo Man Tai plan je een project, je komende maand een heel jaar of je maakt gewoon je eigen kalender. De Year Round planner bestaat uit 8 losse rollen masking tape. Omdat het losse rollen zijn kun je zelf kiezen op welke dag of datum je begint en eindigt.


The floating light van Suck UK
Je vult het glas met water en het lampje blijft drijven. The floating light creert door het samenspel van licht en water een bijzonder effect. Geschikt voor alle soorten glazen. Leuk voor binnen en buiten.
sinterklaascadeaus-volwassenen-5

Flip wekker
Deze Lexon Flip wekker laat simpel zien of hij aan staat of niet met de “on” en “off” zijde, op de boven- en onderkant.

sinterklaascadeaus-volwassenen-4
Vogel kurkentrekker
Mooi ontworpen kurkentrekker van Kikkerland in de vorm van een vogel, inclusief een mesje om het folie van de wijnfles mee los te snijden en natuurlijk een opener voor kroonkurken.

Tags: ,
Vorige artikel Volgende artikel