ScandiDesign Shop

ScandiDesign Shop

In de online winkel van ScandiDesign Shop vind je voor de liefhebber van Scandinavische design producten een zeer ruim assortiment home & living artikelen voor in- en om huis, tuin of terras, om te tafelen en te drinken.

Wat kenmerkend is voor Scandinavische design producten, ook wel Nordic design genoemd, is de hoge kwaliteit, elegantie, stijl en functionaliteit. Sommige producten zijn excentriek en zelfs wat provocerend. Na de vele iconen die er gemaakt zijn in het Noorden komen er nog steeds nieuwe inspirerende, innovatieve en vooral praktische producten van Scandinavische designers.

Liefhebbers van Scandinavisch design komen bij ScandiDesign Shop aan hun trekken dankzij de vele A merken. Zo vind je in de webshop: Born in Sweden, Eva Solo, Georg Jensen, Holmegaard, Kay Bojesen, Kosta Boda, Neon Living, Nomess Copenhagen, Normann Copenhagen, Orrefors, RigTig, Rosendahl, Steel-Function of Scandinavia, ArchitectMade, Arne Jacobsen, Grannas A Olsson, Lucie Kaas, Royal Copenhagen-Zodiac, Stelton Stockholm en Inca Living.

scandidesign-shop-Holmegaard

scandidesign-shop-kosta-boda-contrast-schalen

scandidesign-shop-Kosta-Boda-Janus-Brains-Sculpture

scandidesign-shop-Normann-Copenhagen-Cognac-glas
scandidesign-shop-Eva-Solo-Grill

Vorige artikel Volgende artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *