Review: Parlux fohn 3200

Review: Parlux fohn 3200

Deze krachtige en compacte föhn van Parlux is bijzonder licht, de Parlux 3200 weegt slechts 490 gram. Het merk Parlux staat in de boeken als een van de beste en meest kwalitatieve aanbieders van producten aan kappers en dat doen ze al ruim 3 decennia met erg veel succes. De föhn van het Italiaanse merk gaat met zijn sterke en duurzame motor maar liefst twee duizend diensturen mee.

Dankzij de sterke productontwikkeling blijf het in 1978 opgerichte Italiaanse Parlux innovatief en winnen ze prijs na prijs met professionele haardrogers. Daarnaast produceren ze ook stijl- en krultangen. Alle producten hebben een stukje Italiaanse flair: ze combineren twee aspecten in perfecte harmonie, namelijk hoogwaardige materialen die voldoen aan de beste en laatste technologieën in combinatie met een aantrekkelijk design. Je kunt dan ook kiezen uit verschillende trendy kleuren en vertrouwen op de karakteristieke Parlux kwaliteitskenmerken: lichtgewicht, krachtige prestaties en duurzaam.

De Parlux 3200 kun je instellen op 2 snelheden en heeft 4 verschillende warmte instellingen. De föhn is verder perfect voor mensen met wat langer en dikker haar die anders ongeduldig kunnen worden als je het snel wilt drogen. Hier doet de grote, krachtige haardroger dan ook perfect dienst en is zijn normale drogers dan ook te snel en te slim af. Verhoudingsgewijs is deze föhn iets duurder, maar is het geld dubbel en dwars waard. Omdat de droger sneller je haar droogt.

Het enige punt want anders is dan de meeste andere haardrogers, is het handvat, deze is namelijk verhoudingsgewijs iets kleiner dan de meeste anderen. Verder zijn de knoppen ook wat grover wat er tot kan leiden dat je per ongeluk een andere instelling gebruikt. Maar daar kun je rustig aan wennen. Verder heeft hij genoeg variaties en is de Parlux 3200 zeker een aanrader vanwege zijn lange levensduur en goede reputatie. De föhn is verder voorzien van een lang snoer zodat je makkelijk overal je haar kunt gaan drogen en er zelfs comfortabel bij kunt gaan zitten.

Vorige artikel Volgende artikel