reis-door-amerika-hollywood-grand-canyon

Een reis door Amerika: van Hollywood tot de Grand Canyon

Ga je aan de slag met plannen van een rondreis door de westkust van Amerika? Dan kom je er al snel achter dat dit een schat aan mogelijkheden biedt voor avontuurlijke reizigers. In een relatief korte tijd sta je oog in oog met de diversiteit van dit prachtige land. Van de luxe straten en waanzinnige huizen in Hollywood tot de adembenemende vergezichten van de Grand Canyon. Een gepersonaliseerde reis – bijvoorbeeld via LittleAmerica – zorgt ervoor dat je de perfecte route kunt creëren die past bij jouw interesses en voorkeuren.

Ontdek het bruisende hart van de entertainmentindustrie

Kies je voor een onvergetelijke rondreis Amerika met gezin? Je reis begint in dat geval misschien wel in het bruisende hart van de entertainmentindustrie, Hollywood. Voor jong en oud is er meer dan genoeg te zien en te doen. Hier verken je de beroemde Walk of Fame. Maar van een afstand spot je ook de iconische letters in de heuvels en je kunt een rondleiding krijgen door de echte filmstudio’s. Voor liefhebbers van geschiedenis en glamour is een bezoek aan het Hollywood Museum een must. Hier wordt je namelijk helemaal ondergedompeld in de rijke filmgeschiedenis van de stad.

Geniet van de rust en ruimte in de vele natuurparken van de westkust

grand-canyon

Na het verkennen van de kustlijn, is het de hoogste tijd om landinwaarts te trekken. Eén van de beste natuurparken die je eigenlijk zeker gezien moet hebben, is het Yosemite National Park. Hier wandel je langs majestueuze watervallen, granieten rotspartijen en misschien vang je een glimp op van een zwarte beer of een groep herten. Voor de meer avontuurlijker reizigers is het zelfs mogelijk om te kamperen onder de sterrenhemel of om te raften op de wilde rivieren die door het park slingeren.

Fotografeer een van de meest natuurlijke wonderen ter wereld: de Grand Canyon

De volgende stop? Dat is een bezoek aan de adembenemende Grand Canyon in Arizona. Dit staat bekend als een van de meest iconische natuurlijke wonderen ter wereld. Sta aan de rand van de kloof (of tuur de diepte in op een glazen plateau). Het is zelfs mogelijk om een helikoptervlucht te boeken over de kloof of je trekt de wandelschoenen aan voor een avontuurlijke wandeling. Je leest het goed: hier ga je je geen enkel moment vervelen. Of je nu een liefhebber bent van cultuur, natuur of avontuur, een rondreis door de westkust van Amerika biedt voor elk wat wils.

Vorige artikel Volgende artikel