Prachtige visgraatvloer voor in huis

Als je voor het eerst binnenkomt bij een huis waar een prachtige visgraatvloer in ligt, dan krijg je hier al vrij snel een luxueus gevoel erbij. De laatste tijd zie ik het ook steeds vaker terug, in meer en meer interieurs, en dan met name in de woonkamer met open keuken. Het mooie van deze vloer is ook dat je een smalle ruimte op deze manier optisch breder kunt laten lijken.

Mocht je de houten vloer in je keuken willen leggen kies dan voor een lak afwerking. Dan kun je de vloer ook makkelijk afnemen, mocht je onverhoopt tijdens het koken wat morsen of als er water uit een glas spat terwijl je de vaatwasser aan het inruimen bent. Verder zijn er als je kijkt naar de types genoeg keuze mogelijkheden zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een blok of een ruit patroon. Belangrijk blijft dat je goed kijkt naar de breedte van de ruimte en het aantal banen die je wilt gaan leggen zodat het niet te druk wordt in je interieur.

Als je kijkt naar het brede aanbod dan zijn er diverse tinten die in het verlengde liggen van de kleuren in je huidige interieur. Daarbij kun je ook afwegen hoeveel noesten jullie willen hebben en hoe dik de toplaag moet zijn. Maar je kunt ook gaan voor noestvrij. En als het op een vloer met vloerverwarming komt te liggen dan is een onderlaag met berken multiplex aan te raden voor een lange levensduur. Voor diverse bewerkingen kun je denken aan roken, verouderen, borstelen of whitewash.

Bij Fairwood kun je ook terecht in de showroom van 3.000 m2 in Tiel waar je naast vloeren ook meer dan 40 verschillende modellen tafels kunt bewonderen. Dit geeft je ook de gelegenheid om goed te kijken naar de verschillen tussen diverse vloeren. Bij dit familiebedrijf krijg je de specifieke informatie die je nodig hebt.

Tags: ,
Vorige artikel Volgende artikel