Pop-up restaurant in Amsterdam - Eenmaal

’s werelds eerste eenpersoons restaurant

Ja, ik neem mijzelf af en toe gewoon uit eten. En met het toffe pop-up restaurant Eenmaal in Amsterdam, ’s werelds eerste eenpersoons restaurant, wordt het nog aangenamer. Aangezien er toch nog wel een beetje een taboe op rust en het ongemakkelijk kan zijn om in je uppie in een restaurant te zitten. Maar gelukkig krijgt dit dankzij de bedenker van Eenmaal, Marina van Goor, een andere betekenis.

Marina van Goor over haar eenpersoons restaurant in Amsterdam aan de Bos en Lommerweg 361: “Eenmaal is een restaurant zoals je een goed restaurant gewend bent, maar in één ding totaal anders: hier vind je uitsluitend tafels voor één persoon. Eenmaal is een spannend experiment voor wie nooit alleen uit eten gaat en een aantrekkelijke plek voor wie dit vaker doet”.

Samen met de Amsterdamse branding agency Vandejong opent Eenmaal Donderdag haar deuren! Dan kun je twee dagen (vrijdag 28 en zaterdag 29 juni) terecht bij Eenmaal voor een viergangendiner voor slechts € 25,-. Een ding, je moet wel reserveren via [email protected]. Wees er snel bij want je zult zien: eenmaal, andermaal uitverkocht!

Mis niets op EYEspired, en ontvang dagelijks je dosis visuele inspiratie via Facebook. [ninja-popup ID=9145]Schrijf je nu in voor de wekelijkse nieuwsbrief van EYEspired[/ninja-popup]. En ontvang elke week het beste en meest inspirerende van EYEspired in je digitale postvakje.

Pop-up restaurant in Amsterdam - Eenmaal

Tags: , , , ,
Vorige artikel Volgende artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *