zwart wit kunst fotografie

Pools Talent: deel 1

Een paar weken terug, tijdens de Design Week in Berlijn, was ik aangenaam verrast over hoeveel goed design er uit Polen komt. En om deze constatering een vervolg te geven is dit het begin van een serie waarin ik Pools Talent wekelijks in de picture speel. Aangezien Polen volgens mij een ondergeschoven kindje is. En toen ik zocht tussen alle 1.100 artikelen op EYEspired vond ik maar 1 blogpost van een Poolse Designer. Die een tafel fabriceerde van oude baguettes.

Met deze serie zwart wit foto’s brengt Agnieszka Skrzypczak bijna onze diepste poriën in kaart. Landscapes, is het eerste deel, uit een serie van 5, waaraan ze werkt sinds 2011. De hele serie laat onze lichamen zien als ongelooflijk levende organismen. Doordat ze zo ver is ingezoomd, is het lastig te zien welk gedeelte van ons lichaam ze vast heeft gelegd op de gevoelige plaat.

zwart wit kunst fotografie
zwart wit kunst fotografie
zwart wit kunst fotografie
zwart wit kunst fotografie

Mis niets op EYEspired, en blijf dagelijks op de hoogte via RSS of Facebook. En als laatste optie, meld je aan voor de nieuwsbrief! En ontvang in het weekend je wekelijkse dosis inspiratie!

Tags: , , , ,
Vorige artikel Volgende artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *