Amsterdam Street Diayr van Julie Hrudova

Deel jouw beste werk op PNOexpo

PNOexpo is een podium voor creatieven. Ik heb er net heerlijk zitten grasduinen tussen het werk van fotografen, filmers, kunstenaars, architecten en andere creatieven. Tussen al het werk dat geliked en gedeeld is kwam ik zelfs het werk tegen van fotografe Julie Hrudova (foto hierboven) en Marte Haverkamp (collage hieronder), van wie ik eerder al het werk publiceerde.

Hoofd Stroom van Marte Haverkamp

Stuur nu zelf je eigen werk in met een korte toelichting. Of bekijk vers werk op de website. Op de blog van Penelope vind je trouwens interviews met de makers. Zo las ik van de week al het interview met designer Sjoerd Jonkers. Het initiatief voor deze website komt van PNOzorg, specialist in zorgverzekeringen voor creatief Nederland.

The Original Fat Cap Chair van Sander van Heukelom

The Original Fat Cap Chair van Sander van Heukelom kwam tot leven toen hij aandacht begon te schenken aan de vele spuitbussen die hij had staan. De eenvoudige maar toch interessante vorm van de dop inspireerde hem om de Fat Cap Chair te ontwerpen. De stoel kan als blank canvas ook helemaal eigen gemaakt worden.

elephant-side-tymon-ferenc

Wat ik duidelijk terug zie in het werk van Tymon Ferenc is zijn Advertising achtergrond. In 2001 studeerde hij namelijk als Art-Director af aan de Willem de Kooning Academie. Zijn werk knalt van het doek af, onder andere in zijn MeLikePainting galerie op de Meent 123 in Rotterdam.


I Phone, Alone van Bram van Alphen laat onze verwoede pogingen zien om contact te maken zonder ons echt te binden.

Tags: ,
Vorige artikel Volgende artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *