x

Deel Je Inspiratie

[contact-form-7 id=”139″ title=”Zonder titel.”]

Wekelijkse nieuwsbrief

Laat nu je email adres achter

 

Parametric Space van Zaha Hadid Architects

Samen met ontwerpbureau Kollision, CAVI en Wahlberg, werkten Zaha Hadid Architects aan deze interactieve installatie ‘Parametric Space’ voor de tentoonstelling ‘Zaha Hadid – World Architecture ‘in het Deense Architectuurcentrum.

De installatie is een volledig parametrische ruimte die reageert op de bezoekers, waardoor de vorm en expressie van de installatie veranderen. Op het eerste gezicht denk je dat dit een donkere rechthoekige ruimte is. Maar de ruimte verandert als de eerste bezoekers hem betreden.

Parametric Space van Zaha Hadid Architects
Parametric Space van Zaha Hadid Architects
Parametric Space van Zaha Hadid Architects

Mis niets op EYEspired, en blijf dagelijks op de hoogte via RSS of Facebook. En als laatste optie, meld je aan voor de nieuwsbrief! En ontvang in het weekend je wekelijkse dosis inspiratie!

Wekelijkse nieuwsbrief

Laat nu je email adres achter

Top Stories

  • No results available