x

Deel Je Inspiratie

[contact-form-7 id=”139″ title=”Zonder titel.”]

Over Eyespired

EYEspired-Thijs-van-der-HoornDagelijks deel ik op EYEspired de meest inspirerende, creatieve en vooral mooie beelden en filmpjes die ik tegenkom. Van alle impulsen die ik kan vinden in mijn dagelijkse leven, op straat, het internet of wat je met mij deelt. Neem er de tijd voor, zet een kopje thee, sluit je e-mail, zet je telefoon op stil en klik rond op EYEspired tussen de ruim 2.100 artikelen voor je  dosis visuele inspiratie.

Het gezicht achter EYEspired
C’est moi! Thijs van der Hoorn. Begin maart 2012 ben ik begonnen om je te prikkelen met het allerbeste wat ik allemaal tegenkom. Van street art, kunst, design, fotografie, bijzondere webshops tot aan video’s. Het liefst plaats ik jong creatief talent in de schijnwerpers om ze op deze manier een stukje op weg te helpen. Verder bezoek ik ook graag tentoonstellingen en beurzen zoals: de fotografiebeurs Unseen en de Dutch Design Week in Eindhoven.

Daarnaast ga ik graag met creatieven in gesprek over inspiratie en hun werk in de serie interviews die ik gestart ben: EYEspiration. Hiervoor ben ik altijd op zoek naar iemand, dus suggesties zijn welkom. Op dit moment werk ik aan EYEspired Jobs!

Bekijk mijn persoonlijke top 9

1. Twee gezichten in een
2. 5 meubels van pallets
3. Houten Kerstboom
4. 9 bijzondere lampen
5. Binnen wolk
6. Surrealistische Fotografie van Czlowiek Kamera
7. Ontdek de 10 meest bijzondere ringen
8. Stoel van pallets
9. De Grote Kunstshow met topstukken uit het Gemeentemuseum
10. The Real Wine Gum

Online marketing
Als ik niet voor EYEspired schrijf dan werk ik als freelance online marketeer. De afgelopen jaren heb ik ruim 120 klanten geholpen om op het internet meer klanten te werven. Als je wilt weten wie er schuilgaat achter het website ontwerp van EYEspired kijk dan op JoostOntwerpt.nl.

Maak je toffe dingen, of kom je ze vaak tegen? Deel het gerust met mij! En vergeet niet om deze 5 tips op Medium.com te lezen om te zorgen dat je project op EYEspired verschijnt.

Wekelijkse nieuwsbrief

Laat nu je email adres achter