Nordic Nest

Nordic Nest is een breed bedrijf dat interieurartikelen aanbiedt. Van banken tot bedden, en van borden tot dekentjes. Alles wat je kunt bedenken voor je interieur wordt door hen aangeboden. Het bedrijf is begonnen in 2002 als het Scandinavian Design Center in Zuid-Zweden, wat goed de missie van het bedrijf weergeeft. Het bedrijf wil de Scandinavische stijl en levensmotto’s in het interieur verwerken van anderen. Zo biedt Nordic Nest meer dan 30.000 Scandinavische design producten van 250 merken aan, waarmee het aanbod heel er ruim is.

Design is heel persoonlijk, en dit wordt bij Nordic Nest dan ook centraal gesteld bij het helpen van klanten. De aangeboden producten hebben vaak kleine details die de gezellige Scandinavische stijl laten terugkomen. De stijl wordt omschreven als tijdloze schoonheid, waarbij gebruikte materialen en vormen erg rustig worden ervaren.

Maatschappelijk verantwoord

Wat onderdeel van Nordic Nest is, is de verantwoordelijkheid die zij nemen ten opzichte van het milieu en de maatschappij. Zij zien dit als een verantwoordelijkheid die niet alleen het eigen bedrijf beschermt, maar vooral de gehele samenleving helpt voor een betere toekomst. Nordic doet dit voornamelijk door een goede werkgever te zijn, met goede arbeidsvoorwaarden voor de werknemers.

Bovendien is de stijl en gebruik van materialen er ook op gericht om het milieu zo beperkt mogelijk te belasten. Dit is iets waar het bedrijf sterk achter staat. Op deze manier voldoet het bedrijf aan de eisen van alle stakeholders. Van klanten tot werknemers, en van overheden tot natuurorganisaties zullen hier blij mee zijn. Op deze manier draagt het bedrijf zijn steentje bij aan de toekomst van iedereen.

Aanbod van Nordic Nest

Zoals benoemd heeft Nordic Nest een Scandinavische stijl van interieurs. Zo werkt het veel met natuurlijke kleuren en vormen. Door deze stijl is het ook gemakkelijk om een los item te verwerken in jouw interieur, aangezien de stijl vrij simpel en minimalistisch is. Toch zitten er vaak specifieke aspecten aan de artikelen, denk aan een speciaal randje, of overgang van kleuren op een artikel die het toch speciaal maakt.

De site die Nordic Nest hanteert is overzichtelijk en eenvoudig te gebruiken. Het biedt gratis verzending voor bestellingen boven de €70 en biedt bovendien vaak dingen aan in de sale. Op deze manier wordt het nog goedkoper om mooie design artikelen van dit merk in huis te halen. Het bedrijf werkt samen met bekende merken als Iittala, Bodum en Brabantia en laat zo zien dat het kwalitatief ook hoogstaande artikelen zijn die zij aanbieden.

Site Nordic Nest

De site van het bedrijf is heel overzichtelijk en daardoor makkelijk in gebruik. Alle artikelen staan simpelweg gegroepeerd waardoor het navigeren door de site heen heel gemakkelijk gaat. Het aanbod is ruim, maar niet excessief waardoor je ook gemakkelijk vindt wat je nodig hebt. Bovendien krijg je bij het aanmelden voor de nieuwsbrief een kortingscode van €5 die je direct kunt besteden bij je nieuwe aankoop. Makkelijk meegenomen.

De klantenservice van Nordic Nest is gevestigd in Amsterdam, en geopend van 08:00 tot 16:00 op werkdagen. Daarbuiten kun je Nordic Nest bereiken via hun emailadres op de website indien je vragen hebt. De prijzen die Nordic Nest vraagt zijn redelijk, zo kun je er met iedere portemonnee wel artikelen vinden die bij jou passen. Gecombineerd met de hoge kwaliteit interieurartikelen is dit dus een hele goede keus met betrekking tot een webshop voor interieurs!

Tags: , , , , , ,
Vorige artikel Volgende artikel