noor-de-groot

Alles Over Noor de Groot (Leeftijd, Vermogen, Relaties)

Noor de Groot (36) is een bekende influencer die naam maakte met haar YouTubekanaal Queen of Jet Lags. Onlangs kwam ze negatief in de aandacht vanwege haar overspel met Thijs Römer (45). Maar Noor de Groot is veel meer dan dat. Lees hier alles over Noor de Groot en ontdek hoe het nu met haar en haar liefdesleven gaat.

  • Volledige naam: Eleonore Margreta de Groot
  • Beroep: Influencer
  • Leeftijd van Noor de Groot: 36 jaar
  • Partner: Sander Kleinenberg
  • Kinderen: Olivia (7) en stiefdochter Bibi (18)
  • Instagram van Noor de Groot: @noordegroot

Wie is Noor de Groot?

noor-de-groot-influencer

Noor de Groot werd op 13 mei 1987 geboren in Leiden. Nadat ze in Leiden het vwo afrondde besloot ze museologie te gaan studeren. Dit deed ze aan de Reinwardt Academie in Leiden. Kort na haar afstuderen startte ze met het YouTubekanaal Queen of Jet Lags.

Noors carrière als influencer

noor-de-groot-foto

Haar YouTubekanaal leverde Noor de Groot al snel een grote schare volgers op. Op YouTube heeft ze 101.000 abonnees en op Instagram heeft Noor de Groot 684.000 volgers. Daarnaast is ze tegenwoordig ook op TikTok te vinden. Je kunt haar opzoeken onder de naam @noordegroot. Ze heeft op TikTok 61.300 volgers, 1,5 miljoen likes en 265 miljoen weergaven.

Je mag dan ook gerust zeggen dat Noor de Groot populair is op social media. Elke zondag plaatst ze om 8:00 ‘s ochtends een filmpje op YouTube. Dit zijn video’s over haar dagelijkse leven, maar ook over mode, haar familie en de vele reizen die ze maakt.

Video’s met andere influencers

Daarnaast maakt Noor de Groot ook regelmatig video’s met andere influencers. Zo maakte ze een reeks video’s met de naam Couples in cars. Hierin stapt ze samen met haar man Sander Kleinenberg en een ander bekend koppel in de auto. Een paar jaar geleden maakten ze een van deze video’s met YouTubers Gio Latooy en Jade Anna. Het koppel is ondertussen uit elkaar, maar de video werd 182.000 keer bekeken.

Vloggen met haar gezin

Noor de Groot maakt ook vele video’s over haarzelf en haar gezin. Zo plaatste ze een paar jaar geleden een video waarin je kunt zien hoe Sander Kleinenberg (52) haar te huwelijk vraagt. Daarnaast plaatst ze regelmatig video’s waarin ze leuke dingen doet met haar dochter Olivia (7) en stiefdochter Bibi (18).

Noor de Groot trouwt met Sander Kleinenberg

vriend-noor-sander

Sinds 2011 heeft Noor de Groot een relatie met de bekende DJ Sander Kleinenberg. Sander is een DJ die bekend staat om progressieve housemuziek. Misschien ken je wel van het nummer Remember When dat hij samen met de Britse zanger Jamie Cullum maakte.

In de eerste paar jaar dat Noor de Groot en Sander Kleinenberg samen waren reisden ze de hele wereld over. Als DJ trad Sander op in alle uithoeken van de wereld, van Ibiza tot aan Dubai. Noor de Groot ging graag mee om tijdens haar reizen content te maken voor haar YouTubekanaal.

Het gezin van Noor en Sander

kind-noor-de-groot-olivia

Sander Kleinenberg had al een dochter toen hij en Noor de Groot elkaar leerder kennen. Noor de Groot en Bibi kunnen het heel goed met elkaar vinden en doen regelmatig leuke dingen. Samen kregen Noor de Groot en Sander Kleinenberg zelf ook een dochtertje met de naam Olivia die in 2016 werd geboren.

De komst van Olivia zorgde ervoor dat Sander en Noor hun levensstijl wel een beetje aan moesten passen. Ze namen Olivia als baby gewoon mee op reis, maar nu ze naar de basisschool gaat kan dat niet altijd meer. Noor is dan ook wat vaker thuis om voor haar dochter te zorgen en Bibi komt ook regelmatig langs

Trouwen in Frankrijk

NOOR-SANDER-TROUWEN

In 2020 vroeg Sander Kleinenberg Noor de Groot om met hem te trouwen. Dat deed hij op een mooie plek ergens in Nederland met een verlovingsring van Cartier. De twee gingen voor het huwelijk samen met vrienden en familie naar Frankrijk. Hier werd het huwelijk voltrokken in een Frans kasteel. Niemand minder dan Thijs Römer voltrok het huwelijk.

Het huis van Noor de Groot

Noor de Groot woont met haar gezin in een prachtig huis in Amsterdam. Doordat ze veel over de wereld heeft gereisd, zie je in haar huis veel invloeden uit andere culturen. Ze weet mooie klassieke elementen te combineren met trendy items. Bovendien hebben zij en haar man heel veel persoonlijke dingetjes in huis. Van foto’s tot souvenirs en kindertekeningen.

Haar favoriete plek in huis is de slaapkamer. Noor de Groot is dol op slapen, vaak gaat ze zelfs tegelijk met de kinderen naar bed. De slaapkamer is bijna volledig wit zodat ze in alle rust kan bijkomen van de drukke dag.

Hoe zit het met Noor de Groot en Thijs Römer?

noor-de-groot-thijs-romer

In de zomer van 2023 werd naar buiten gebracht dat Noor de Groot en Thijs Römer een affaire hebben gehad. Noor de Groot was op dat moment gewoon getrouwd met haar man Sander Kleinenberg en voedden samen hun dochter en stiefdochter op.

Thijs Römer en Igone de Jongh

Thijs Römer brengt het er ook niet goed vanaf, want ook hij was op het moment van de affaire getrouwd. Thijs Römer is sinds 2019 getrouwd met de ballerina Igone de Jongh. Igone de Jongh heeft uiteindelijk besloten om te scheiden van Thijs Römer.

Rechtszaak tegen Thijs Römer

Dat heeft overigens niet alleen met het overspel te maken. Iets wat trouwens niet alleen met Noor de Jong plaatsvond, maar ook met Emma Buysse, zijn tegenspeelster in een toneelstuk. Eerder werd Thijs Römer al aangeklaagd omdat hij onzedelijke berichten zou hebben gestuurd naar verschillende minderjarige meisjes.

In een interview zegt Igone de Jongh dat ze wel gekwetst was, maar hem nog een kans wilde geven. Na het horen van alle details tijdens de rechtszaak besloot ze dat zijn gedrag ver over de grens ging. Hierop besloot ze de scheiding in gang te zetten.

One night stand of langdurige verhouding?

Er gaan geruchten dat de verhouding ongeveer twee maanden duurde, maar Noor vertelde haar man Sander dat het slechts eenmalig was. Volgens Sander vertelde Noor de Groot zelf aan hem dat ze met Thijs Römer was vreemdgegaan in een hotel in Maastricht. Noor vertelde Sander daarbij dat ze heel veel spijt heeft van haar gedrag.

Sander voelde zich bedrogen, maar geloofde zijn vrouw op haar woord dat het slechts eenmalig was. Sander Kleinenberg legt de schuld voor het bedrog vooral bij Thijs Römer die tot voor kort een goede vriend was van Sander. Sander zegt hierover dat Thijs zijn vrouw heeft verleid en het gaat over een zieke man zonder moraal.

Zijn Noor de Groot en Sander Kleinenberg weer bij elkaar?

noor-de-groot-f

Net na de affaire met Thijs Römer gingen Noor de Groot en Sander Kleinenberg een tijdje uit elkaar. In een interview zegt Noor in die periode dat het niet zo goed met haar ging. Niet zo verwonderlijk ook, want haar hele leven lag in duigen.

Toch lijkt het er nu op dat het weer goed komt met de twee. Sander Kleinenberg volgt Noor de Groot weer op Instagram en liket haar posts. Eerder zij hij al dat hij de schuld vooral bij Thijs Römer legt en in het belang van zijn gezin wil vechten voor zijn relatie.

Veelgestelde vragen over Noor de Groot

noor-de-groot-instagram

We hebben heel wat vragen binnengekregen over Noor de Groot. Vooral over de relatiestatus van Noor de Groot. We geven je hier alle antwoorden.

Wat is de leeftijd van Noor de Groot?

Noor de Groot die in Leiden is geboren is 36 jaar oud.

Heeft Noor de Groot Instagram?

Noor de Groot heeft een Instagram-account onder de naam @noordegroot. Ze heeft maar liefst 684.000 volgers op het kanaal. Op haar account plaatst ze regelmatig foto’s en video’s. In totaal heeft ze meer dan 3500 posts geplaatst.

Wat is het vermogen van Noor de Groot?

In een interview geeft Noor de Groot aan dat ze jaarlijks meer dan € 100.000 verdiend. Haar doel in het leven is overigens niet om continu meer te verdienen, ze wil vooral gelukkig zijn. Toch geeft ze ook aan dat ze blij is dat ze niet arm is.

Hebben Noor de Groot en Thijs Römer een relatie?

Noor de Groot en Thijs Römer hebben een affaire gehad. De geruchten gingen dat het twee maanden duurde, maar volgens Noor ging het om eenmalig overspel in een hotel in Maastricht. Noor de Groot en haar man gingen hierdoor een tijdje uit elkaar, maar zijn naar verluidt weer samen. De vrouw van Thijs Römer heeft een echtscheiding aangevraagd.

Zijn Noor de Groot en Sander Kleinenberg uit elkaar?

Noor de Groot en Sander Kleinenberg zijn een tijdje uit elkaar geweest, maar zijn nu weer samen. Sander voelde zich zeer gekwetst door het overspel van zijn vrouw Noor de Groot en zijn goede vriend Thijs Römer. Toch wil hij zijn vrouw vergeven en samen vechten voor hun gezin.

Vorige artikel Volgende artikel