Alles Over Nathalie Hazes (De verloren dochter van André Hazes)

Alles Over Nathalie Hazes (De verloren dochter van André Hazes)

Veel mensen denken dat André Hazes, de grootste volkszanger van Nederland, slechts twee kinderen heeft. Roxeanne (31) en André Hazes jr. (30) zijn echter maar twee van de vier kinderen van André Hazes.

Eerder kreeg hij namelijk nog twee kinderen, Nathalie Hazes (51) en Melvin Hazes (42). Nathalie Hazes heeft lange tijd geen contact gehad met haar vader, maar ze wisten zich uiteindelijk te verzoenen. Wie is Nathalie Hazes en hoe ziet haar leven eruit?

  • Volledige naam: Nathalie Stenzler
  • Leeftijd van Nathalie Hazes: 51 jaar
  • Partner Nathalie Hazes: Remco Stenzler
  • Kinderen: Een zoontje, Duncan

Wie is Nathalie Hazes?

nathalie-hazes-andre

Nathalie Hazes is de dochter van André Hazes en Annie Dijkstra. André trouwde met Annie op 5 april 1974, hij was toen pas 22 jaar. Nathalie was toen al geboren. In het begin was het een mooi huwelijk, maar al snel begonnen er barsten in het huwelijk te komen. In een interview jaren later zegt André Hazes dat hij er te weinig in geïnvesteerd had.

Daar kwam bij dat Annie een flinke gokverslaving had. André Hazes verdiende als volkszanger behoorlijk, maar in die tijd ging een groot deel van dat geld naar de gokverslaving van Annie Dijkstra. Ze besteedde dat vooral aan het spelen van bingo.

Het huwelijk hield slechts 5 jaar stand. In 1979 scheidde André Hazes en Annie Dijkstra. Daarna kreeg hij een relatie met Ellen Wolf. Samen kregen ze een zoon, Melvin. Ook die relatie hield niet stand. Uiteindelijk trouwde hij met Rachel waarmee hij zoon Andre Jr. en dochter Roxeanne kreeg.

André Hazes verbreekt het contact

nathalie-hazes-dochter-andre

Na de scheiding groeit Nathalie op zonder haar vader. André Hazes verbreekt al het contact met zowel Nathalie als Melvin. André Hazes zegt later in een interview dat zijn ex al snel een nieuwe man kreeg. Hij vond het niet prettig voor die man dat hij te maken zou krijgen met de vader van een kind uit een eerder huwelijk. Hij zou dat zelf niet fijn vinden. In het interview vraagt de reporter of André niet denkt dat dat heel naar is voor zijn kinderen. Hij zegt daarop dat hij dat niet weet omdat hij ze niet spreekt.

Nathalie zoekt regelmatig contact met haar vader

Nathalie probeert meerdere malen om contact te leggen met haar vader, maar hij wil dat niet. Natalie trouwt met haar man Remco Stenzler en samen krijgen ze een zoontje, Duncan. Nadat haar man een hersentumor kreeg besefte ze zich dat het leven kort en dierbaar is. Ze wilde dat haar zoontje zijn opa zou leren kennen. Daarop besloot ze in 2001 nogmaals om André Hazes op te zoeken.

Hernieuwd contact

André Hazes wil deze keer wel contact met zijn oudste dochter en kleinzoon. Sindsdien zien vader en dochter elkaar regelmatig en leren elkaar ook wat beter kennen. Op Instagram plaatst Nathalie nog regelmatig foto´s van haar vader en deelt ze herinneringen aan hem in de jaren dat ze goed contact hadden.

Contact met halfzus Roxeanne Hazes

nathalie-hazes-zoon

Nathalie besluit na de dood van André Hazes ook weer contact te zoeken met haar halfbroer André Hazes jr. en haar halfzus Roxeanne Hazes. Haar halfbroer reageert hier niet op, maar Roxeanne wil graag met haar afspreken. Volgens Nathalie is Rachel Hazes, de laatste vrouw van André Hazes en de moeder van Roxeanne en Andre jr. de reden dat ze geen contact hadden. Nathalies woorden naar haar halfzus waren dan ook

“Je moeder mag dan wel denken dat ze God is, maar ik ben je zus”.

In een interview zegt Roxeanne dat ze direct gereageerd heeft na het lezen van het berichtje. Ze had haar halfzus voor het laatst gezien op de crematie van haar vader. Ze hadden elkaar dus 17 jaar niet gezien. Tijd dus om de banden weer aan te trekken.

Nathalie vertrekt naar Spanje

Na de dood van haar vader vertrekt Nathalie met haar man Remco naar Spanje. Hier starten ze een horecazaak in Platja d’Aro en willen gaan genieten van het leven onder de Spaanse zon.

Een interessant weetje is dat Nathalies vader André Hazes altijd als droom had om een bar te openen in Spanje. In 2024 opende Rachel Hazes ook een café in Spanje. Casa Hazes is gelegen in Torremolinos. Beide cafés liggen meer dan 1000 km uit elkaar, maar ook al lagen ze in hetzelfde dorp dan is de kans zeer klein dat ze ooit bij elkaar op de koffie gaan.

Nathalie Hazes opgepakt

nathalie-hazes-selfie

In de eerste jaren gaat het heel goed met hun restaurant Costa. Toch is het succes niet van lange duur. In 2022 worden zowel Nathalie als haar man opgepakt voor verdenking van drugshandel. Na een paar maanden wordt Nathalie weer in Nederland gespot samen met haar halfzus Roxeanne. Het is niet duidelijk of ze vrijgesproken zijn of dat ze onschuldig is bevonden.

Is André Hazes toch niet haar vader?

In 2024 verschijnt er een bericht op Instagram waarin wordt geïnsinueerd dat Nathalie Hazes niet de dochter is van André Hazes, maar van zijn broer Joop. Het is overigens niet de eerste keer dat deze geruchten voorbij komen. Jaren geleden werd hier al over gesproken. Toen André Hazes en Annie Dijkstra een relatie hadden zou ze zijn vreemdgegaan met Joop Hazes. Bronnen beweren dat André Hazes hier achter is gekomen en dat dit ook de reden is dat hij Nathalie lange tijd niet wilde zien.

Veelgestelde vragen over Nathalie Hazes

nathalie-hazes-man

at vragen binnen over Nathalie Hazes. Dit is een lijst met de vragen die jullie het meest gesteld hebben en de antwoorden.

Wat is de leeftijd van Nathalie Hazes?

Nathalie Hazes is 51 jaar oud.

Wie is de partner van Nathalie Hazes?

Nathalie Hazes is getrouwd met Remco Stenzler. Samen hebben ze een zoontje, Duncan.

Wat is de vader van Nathalie Hazes?

Nathalie Hazes is de oudste dochter van André Hazes. Haar moeder is Annie Dijkstra, waarmee André Hazes vijf jaar getrouwd is geweest. Er gaan overigens geruchten dat André Hazes niet de vader is, maar zijn broer Joop Hazes.

Waar woont Nathalie Hazes?

Nathalie Hazes vertrekt in 2016 met haar man naar Spanje om daar een restaurant en bar op te richten. Ze woonde hier zeker tot 2022. Toen werden zij en haar man opgepakt voor verdenking van drugshandel. Naar verluidt is Nathalie daarna weer naar Nederland vertrokken. Het is echter niet duidelijk waar ze nu woont.

Vorige artikel Volgende artikel