Nagellak trends van 2013

Nagellak trends van 2013

In de zomer dragen de meeste vrouwen minder make-up dan in de winter. Maar dat is niet het geval met nagellak. Sterker nog, in de zomer word er vaak meer gebruik gemaakt van vrolijke kleuren Gel lak. Hieronder vind je de trends van de zomer van 2013.

Witte nagellak
Witte nagellak is deze zomer een hot item. Witte lak geeft een prachtig effect op mooi bruin gekleurde handen. Voorgaande jaren werd wit opvallend weinig gedragen, dit waarschijnlijk omdat mensen het te opvallend vonden. Dit jaar is het de trend om op te vallen en dan is witte nagellak helemaal niet zo verkeerd.

nagellak trends van 2013

Nail art
Nail art is al jaren lang een trend en deze trend zal ook dit jaar weer terug komen. Echter is er wel een verschil met de nail art trend van vorig jaar en nu. Vorig jaar werden er vooral donkere kleuren gebruikt met nail art, dit jaar zal dat compleet anders zijn en kun je het beste lichte kleuren gebruiken.

Colored manicure
Colored manicure, een vrij nieuwe trend. Bij deze manicure maak je gebruik van een opvallende manier van nagels lakken. In plaats van dat je de hele nagel lak, lak je enkel het topje van de nagel. Dit kun je in verschillende vormen doen, een schuine streep, een rechte streep, je kunt zo creatief zijn als je zelf wilt. Het wordt wel aangeraden om ook dit met een opvallende kleur te doen. Anders is het effect minder zichtbaar.

nagellak trends van 2013

Tags: ,
Vorige artikel Volgende artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *