Naduvi: outlet webshop van interieurproducten

Naduvi is de grootste online webwinkel die interieurs aanbiedt in de korting. Het is een heuse interieur outlet die met een aanbod van ruim 200 interieurmerken een enorm aanbod in huis heeft. Zo kan iedereen er vinden wat zij of hij wil, en dat voor een lagere prijs dan normaal gesproken wordt betaald voor deze producten. Op de site zijn dan ook vele dingen te vinden, van spullen voor de woonkamer en keuken, tot aan de badkamer en tuin. Voor iedereen die wat zoekt voor in huis is er wel wat te vinden in de Naduvi outlet.

Korting Naduvi
Naduvi biedt dus altijd kortingen aan, waar klanten misschien al snel vragen bij krijgen. De manier waarop Naduvi dit doet is het samenwerking met 200 merken in de interieurmarkt. Deze merken wisselen jaarlijks, of zelfs ieder kwartaal, van collectie en de oude collectie wordt dan via bedrijven zoals Naduvi verkocht.
Het zijn dus nieuwe artikelen, die alleen van een jaar of kwartaal eerder zijn dan het moment van kopen. Geen afgedankte artikelen, geen productiefouten of gebruikte items uit de showroom. Simpelweg overgebleven collecties van afgelopen jaren die nu kunnen worden gekocht voor een lagere prijs. Naast dat er een goedkopere prijs aan de producten hangt, wordt er zo ook verantwoord met de spullen omgegaan. Zo worden deze meubels namelijk gewoon gebruikt, en niet onnodig weggegooid.

Award
Voor het werk dat Naduvi doet wordt ook waardering getoond door het bedrijfsleven. In 2020 heeft het bedrijf namelijk de beste starter award gewonnen, aangezien het enorme stappen weet te maken in de interieurwereld. Naduvi heeft als doel om deze trend door te zetten, en om in de komende jaren te laten zien wat voor invloed zij kunnen hebben op de Nederlandse interieurmarkt. Deze award is pas het begin, en over enkele jaren moet het merk niet meer weg te denken zijn uit de Nederlandse markt.


Bekende merken die nu al gebruik maken van de service van Naduvi zijn bijvoorbeeld Riviera Maison en Riverdale. Dit zijn grote spelers momenteel op de markt van interieurs, en geeft dus aan veel vertrouwen te hebben in Naduvi om oude collecties voor hen te verkopen. Zoals gezegd is het voor het bedrijf pas net het begin, en staat het klaar om de komende jaren enorm te groeien.

Site
De site is heel eenvoudig en intuïtief ingedeeld. Zo kun je er als klant gemakkelijk vinden wat je wilt. De verschillende categorieën zorgen er duidelijk voor een afscheiding, en er is ook een kopje waarbij inspiratie kan worden opgedaan. Niet iedereen weet natuurlijk direct wat zij willen hebben, dus ook daar helpt Naduvi bij.
Bovendien kunnen zij zo weergeven wat voor soort items er in de winkel worden aangeboden. De site biedt tot wel 80% korting op adviesprijzen in de winkel, en zoals gezegd kan het dit doen door oude collecties te verkopen.
Van ruim 200 interieurmerken worden er meubels voor grote kortingen aangeboden, en zo is er voor iedereen wel wat te vinden bij Naduvi. Alle verschillende stijlen, prijzen, maten en voorkeuren kunnen door Naduvi worden vervuld. Naast de hoge kortingen wordt er altijd gratis verzonden, simpelweg omdat de artikelen die besteld worden toch al vaak van hogere prijzen zijn. Dit is een service die Naduvi gratis aanbiedt en zo de klanten wil helpen.
Bovendien is het mogelijk bij Naduvi om achteraf te betalen, en wordt het zo mogelijk voor klanten om dingen te bestellen die zij momenteel nog niet direct kunnen afrekenen.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,
Vorige artikel Volgende artikel