5 Moderne Prefab Woningen

Deze prefab woningen staan op de meest uiteenlopende locaties, van Zweden tot aan Zwitserland en de Verenigde staten. De moderne woning hierboven is gebouwd door het Zweedse onderneming Claesson Koivisto Rune. “Prefab huizen zijn alomtegenwoordig in Zweden, en de meeste van hen zijn waardeloos. Toen we erachter kwamen dat er een markt was voor dit soort huizen zijn we daarop ingesprongen.” aldus Marten Claesson.

Moderne prefab woning

Dit ontwerp van Marmol Radziner staat in het afgelegen Ukiah, Californië.

Moderne prefab woning

“Tijdens het ontwerpen en bouwen van een prefab woning is elke kleine stap belangrijk. Hoe stel je het samen en hoe gaat het er precies uitzien? Want het draait niet alleen om het hebben van een grandioos ontwerp, maar ook om de vertaling ervan. Daarom moet je tijdens het ontwerpproces steeds een stap terug zetten en nadenken over de manier waarop je bouwt.” aldus Rocio Romero over haar moderne woning in het landelijk Missouri.

Moderne prefab woning

Architect William Massie: “Mijn huis in Bloomfield, Michigan, is mijn hoogtepunt van wat je kan met digitale technologie en diverse prefabricage technieken.”

Moderne prefab woning

Architect Felix Oesch ontwierp deze prefab residentie net buiten Zürich in Zwitserland. Met behulp van betonnen panelen bouwden ze dit moderne en minimalistische huis.

Tags: , ,
Vorige artikel Volgende artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *