Mode en fashion Blog FashionFox

Op FashionFox.nl vind je alles voor de budget bewuste fashion liefhebbers onder ons. Je vindt op de blog artikelen over de laatste sales met kortingen en diverse kortingscodes welke je kunt gebruiken bij webshops als bijvoorbeeld Wehkamp, Zalando en H&M. De kortingscodes die je op de website vindt lopen uiteen van codes die korting geven op je hele bestelling, je duurste artikel of korting bij een minimale bestelling.

Dankzij FashionFox hoef je niet te vergeten om gebruik te maken van een kortingscode voor je volgende bestelling bij Zalando. Een kortingscode geeft je recht op een percentage korting op je bestelling of op een vast bedrag. Bij FashionFox houden ze de meest actuele kortingscodes voor je bij en publiceren ze de laatste kortingscodes van dit moment. De hoogste korting welke je momenteel kan ontvangen is 10% korting op je totale bestelling. Kom op en sla je slag!

Het gebruik van een kortingscode is heel normaal bij Zalando. De codes worden dan ook met grote regelmaat verspreid in diverse media en je ontvangt na je bestelling bij Zalando bijna altijd wel weer een nieuwe kortingscode per post. De kortingen die je krijgt lopen uiteen van een percentage tot aan een vast bedrag op je bestelling. Waar je wel rekening mee dient te houden is dat er dan ook een minimale bestelwaarde gedaan dient te worden, afhankelijk van de code die je wilt gaan gebruiken.

mode-fashion-blog-fashionfox-2

Maar je leest op FashionFox ook het laatste nieuws zodat je altijd bij bent met wat er gebeurt op fashion gebied. Zo lanceerde Wehkamp onlangs slow fashion met i-did. Samen met een atelier in Utrecht maken ze van oude kledingstukken nieuwe (kleding)accessoires. Omdat Wehkamp, net als vele andere bedrijven, na elke collectie met veel restkleding kampt, is dit de ideale oplossing. Want weggooien is zo zonde. Nu houdt Wehkamp er in ieder geval weer een nieuwe collectie aan over, Whkmp’s Own. En zo wordt er ook nog een andere ander, onbekend, creatief project gesteund: i-did.

Vorige artikel Volgende artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *