Mister Design

Mister Design is een webshop voor interieurs, en biedt bovendien persoonlijk interieur advies. Door de combinatie van beide aspecten onderscheid het bedrijf zich van andere aanbieders van interieurs, die vaak simpelweg een webshop zijn. De 3 interieurdesigners van Mister Design zijn afgestudeerd in interieurs of meubilerings studies en werken al vele jaren aan interieurs voor anderen. Het is bij hen mogelijk om voor een nieuw huis het volledige huis te designen, of kleine onderdelen of kamers van een woning of pand. Dit doen zij door persoonlijk te kijken naar wat jouw voorkeur heeft, en proberen daar de passende artikelen bij te zoeken. Zo krijg je een persoonlijke interieurdesigner die samen met jou gaat zitten om naar inspiratie en voorkeuren te kijken en die helpt jou naar een passend eindresultaat. Uiteindelijk gaat het erom dat jij je goed voelt in jouw interieur! Het aanvragen van een advies kan via de email, WhatsApp of via de telefoon.

Winkel en online
Het bedrijf is in 2010 begonnen met de verkoop van design artikelen voor interieurs als meubelen, verlichting en accessoires. In 2021 hebben zij al meer dan 100.000 tevreden klanten spullen geleverd. Mister Design heeft een grote winkel in Den Bosch van ruim 2000m2 om alle artikelen ook aan het publiek te kunnen laten zien. Zo kun je ook bij de interieurdesigners langskomen, en samen door de winkel lopen om te kijken wat bij jou past. Iedereen heeft zijn eigen persoonlijke voorkeur, en niets is goed of fout. Kom daarom vooral langs in de winkel, dan kun je zien wat de kwaliteit en gevoel van alle artikelen zijn.
Ook is het mogelijk om grotere projecten van bijvoorbeeld een kantoor of restaurant in samenwerking met Mister Design te doen. Neem contact met hen op voor eventuele mogelijkheden.

Aanbod Mister Design
Het aanbod van Mister Design is heel erg ruim, en varieert van meubelen tot accessoires voor interieurs. Het is dan ook mogelijk om bij Mister Design je gehele huis in te richten, vaak gezamenlijk met een van de interieurdesigners. De prijzen die het bedrijf hanteert zijn van een wat hogere klasse, simpelweg omdat de artikelen die zij aanbieden van hoge kwaliteit zijn.

De merken die Mister Design aanbieden zijn bijvoorbeeld Vitra, Fast en Knoll. Bekende merken in de markt van design interieurs. Bij een premium prijs, hoort dan ook premium service van het bedrijf. Zo hebben zij een eigen montagedienst die ter plekke de bestelde artikelen voor jou komt afleveren en monteren. Bovendien betaal je boven de €25 geen verzendkosten, en kun je achteraf betalen bij bestellingen tot €250. Zo wordt het voor jou gemakkelijk gemaakt om te genieten van nieuwe meubelen of accessoires in jouw huis.

Projecten
Het bedrijf heeft sinds 2010 ook enkele zakelijke projecten afgerond. In samenwerking met de persoonlijke interieuradviseurs kan er gekeken worden naar de mogelijkheden. Zo heeft het bedrijf enkele supermarkten ingericht, maar ook cafés, restaurants en zelfs een traiteur. Je kunt het zo gek nog niet bedenken, en het bedrijf kan jou helpen met de inrichting. Dit komt door een combinatie van de interieuradviseurs, en het ruime aanbod die vele verschillende mogelijkheden kent. Het bedrijf biedt dan ook een full-service pakket met kant en klare oplevering indien gewenst. Zo kun je zelf op jouw nieuwe kantoor of winkel thuiskomen, zonder dat je er zelf veel omkijken naar hebt.

Tags: ,
Vorige artikel Volgende artikel