mikky-kiemeney-wiki

Alles Over Mikky Kiemeney (Leeftijd, Zwanger, Vreemdgaan)

De Brabantse Mikky Kiemeney (26) heeft een gigantische following op Instagram en TikTok. Dat is onder andere te danken aan het feit dat ze de vriendin is van profvoetballer Frenkie de Jong (27). Samen wonen ze met hun zoontje Miles (0) in Barcelona waar Frenkie bij FC Barcelona speelt. Maar Mikky Kiemeney is niet alleen moeder, ze is ook influencer en heeft haar eigen kledingmerk. Lees hier alles over deze ondernemende Brabantse dame, Mikky Kiemeney.

  • Volledige naam: Mikky Kiemeney
  • Leeftijd Mikky Kiemeney: 26 jaar
  • Woonplaats: Barcelona, Spanje
  • Vriend van Mikky Kiemeney: Voetballer Frenkie de Jong (27)
  • Kinderen: Miles (0)
  • Beroep: Influencer, ondernemer

Wie is Mikky Kiemeney?

mikky-kiemeney-selfie

Mikky Kiemeney werd op 17 april 1998 geboren in het Noord-Brabantse Hilvarenbeek. Mikky groeide hier ook op met haar ouders Marc Kiemeney en Barbara Kiemeney en haar broers Bing en Billy. Het is een hecht gezin en ondanks dat Mikky nu in Barcelona woont doen ze nog heel veel samen. Mikky ging naar de middelbare school in Tilburg. Dit was slechts een half uurtje fietsen van haar huis in het knusse dorp Hilvarenbeek. Ze ging in Tilburg naar het Koning Willem II College.

Hockey en studie

Na schooltijd was Mikky heel druk met sporten. Ze speelde op hoog niveau bij Hockeyclub Den Bosch. Ze stopte hier uiteindelijk mee omdat ze meer tijd nodig had om zich op haar studie Commerciele Economie te richten die ze deed na het voltooien van de middelbare school. Ook die studie deed ze in Tilburg, aan de Fontys Hogeschool. Het zal je niet verbazen dat ze specifiek koos voor sportmarketing. Iets wat heel handig is met een profvoetbaler als vriend, maar ook voor haar kledingbedrijf.

Mikky Kiemeney krijgt een relatie met Frenkie de Jong

mikky-kiemeney-frenkie-de-jong

Het toeval wil dat de nu bekende profvoetballer Frenkie de Jong ook op het Willem II College zat. Ook hij had het druk met topsport. Naast het behalen van zijn middelbare school diploma speelde hij bij de jeugd van Willem II. Toch wisten de twee tijd vrij te maken om elkaar beter te leren kennen en in 2014 werd hun relatie officieel.

Korte break

De twee tortelduifjes waren nog heel jong toen ze elkaar leerden kennen. Ze waren pas 15, niet zo gek dus dat ze af en toe twijfelden over hun relatie. Toen de twee drie jaar samen waren besloten ze een tijdje uit elkaar te gaan. Na een half jaar bleek dat de twee echt niet zonder elkaar kunnen. Sindsdien zijn ze niet meer uit elkaar geweest en is hun band alleen maar hecher geworden.

Verhuizing naar Barcelona

Vanaf toen ging het hard, want Frenkie de jong tekende in 2019 een contract bij FC Barcelona voor 75 miljoen euro. Dit bedrag kan overigens oplopen tot 86 miljoen bij goede prestaties. Hierdoor was het een van de duurste Nederlandse transfers ooit. Mikky Kiemeney besloot mee te gaan naar Barcelona en sindsdien wonen de twee in deze prachtige wereldstad.

Mikky Kiemeney is eenzaam in Barcelona

mikky-kiemeney-bikini

Mikky Kiemeney zegt in een interview dat het wonen in Barcelona in het begin wel tegenviel. Frenkie moest direct aan het werk, terwijl Mikky thuis zat zonder vrienden en familie. Daar kwam bij dat zij degene was die de hele verhuizing moest regelen.

Ze wilde niet te veel klagen, maar ze voelde zich heel erg alleen en kreeg er zelfs fysieke klachten van. Gelukkig stond Frenkie de Jong altijd aan haar zijde. Hij is heel lief en zorgzaam en zorgde ervoor dat ook zij haar plekje vond in Barcelona. Dit deed hij onder andere door haar mee te nemen om de stad te verkennen.

De voetbalcarriere van Frenkie de Jong

De middenvelder Frenkie de Jong heeft zeker tot juni 2026 een contract bij Barcelona. Wat er daarna gebeurt is nog niet bekend. Wel is duidelijk dat Frenkie de Hong een van de beste voetballers ter wereld is.

Hij staat op plaats 69 in de top 100 van beste mannelijke voetballers. Dat is niet alleen goed nieuws voor Frenkie en zijn gezin, maar verbetert ook de kansen voor het Nederlands elftal waar Frenkie de Jong al een paar jaar een basisplek heeft.

Verloving Mikky Kiemeney en Frenkie de Jong.

In 2022 vroeg Frenkie de Jong Mikky Kiemeney ten huwelijk. Het aanzoek vondt plaats tijdens een mooie vakantie in de Verenigde Staten en Mexico. Op Instagram plaatst Frenkie de Jong een foto van het aanzoek met het bijschrift. “I can’t wait to spend the rest of our lives together, she said yes”.

Tijdens deze vakantie bezocht het koppel een paar prachtige plekken in de Verenigde Staten. Het tripje begon met een bezoek aan Las Vegas waarna ze een helikoptervlucht over de Grand Canyon maakten. Na een paar prachtige wandelingen door nationale parken sloten ze hun reis af aan het strand van Los Cabos in Mexico.

Mikky Kiemeney is zwanger van Frenkie de Jong

mikky-zwanger-frankie

Mikky Kiemeney en Frenkie de Jong maakten er nooit een geheim van dat ze graag kinderen wilden. In een interview vertelden ze hierover dat ze eerst wilden beginnen met een paar honden en daarna met kinderen. Ze willen graag een ‘huis vol kleine kopjes’. In 2020 kregen ze al een hondje met de naam Jagger de Jong.

In het begin van 2023 maakten Mikky en Frenkie bekend dat Mikky zwanger was van hun eerste kindje. Nog voordat ze het bericht op social media plaatsten gingen er vele geruchten. Iets wat Frenkie zelf had veroorzaakt door een shirt met een print van een ooievaar te dragen.

Geboorte van een jongetje, Miles

zoontje-miles-mikky-frenkie-de-jong

Op 21 november 2023 werd hun zoontje Miles de Jong geboren. Het bijzondere aan deze datum is dat Frenkie de Jong met rugnummer 21 speelt bij Barcelona. Bovendien was zijn opa, die nu overleden is, ook op de 21e jarig. Daar komt bij dat de baby om 14:21 geboren is. Volgens de vader van Frenkie de Jong genieten ze van het puur geluk van Mikky Kiemeney en Frenkie de Hong.

Geruchten over vreemdgaan Mikky Kiemeney

Mikky Kiemeney en Frenkie de Jong staan volop in de spotlight. Frenkie heeft bijna 13 miljoen volgers op Instagram en Mikky heeft er 1,7 miljoen. Dat zorgt ervoor dat er continu over je gepraat wordt, zo ook op de juicekanalen.

Het is dan ook niet zo gek dat er af en toe geroddeld wordt over vreemdgaan. Zo plaatste Juice Channel een bericht dat vriendinnen van Mikky Kiemeney beweerden dat ze zou zijn vreemdgegaan. Uiteraard zijn het slechts geruchten en weten we niet zeker of het waar is. Wel weten we dat Mikky en Frenkie nog steeds gewoon samen zijn.

Mikky Kiemeneys eigen kledinglijn

mikky-ki-kleding

Mikky Kiemeney is een ondernemende vrouw, dat blijkt wel uit het feit dat ze een eigen kledingmerk heeft. Ze werkt hiervoor nauw samen met haar vader. Het merk MIKKY KI bestaat uit comfortabele kleding waarin je je goed voelt. Met de kleding wil Mikky Kiemeney mensen aansporen om zichzelf te blijven.

Dankzij haar kleding kunnen mensen het vertrouwen, de kracht en doorzettingsvermogen vinden die helpen om hun doelen te behalen. Dat vertaalt zich in fijne hoodies en shirts waarin je heerlijk kunt bewegen. De kleding is momenteel alleen verkrijgbaar online op hun eigen website.

Ophef over het logo van Mikky´s kledinglijn

Bij de lancering van het kledingmerk in 2019 was er overigens wel wat ophef over het logo. Volgens veel mensen zou het sterk lijken op het logo van het beroemde restaurant en club Hakkasan. Dit is een club die zowel in londen, Las Vegas, Dubai en New York te vinden is en de favoriete hangout van vele sterren zoals Kim Kardashian. De logo´s lijken inderdaad veel op elkaar, toch heeft Mikky het niet aangepast.

Speciale collectie voor ‘Appie’

In 2020 lanceert Mikky een speciale kledinglijn om haar goede vriend en voetballer Abdelhak Nouri te herdenken. Mikky en Nouri kennen elkaar al sinds 2015, sindsdien zijn ze goede vrienden. In 2017 zakte Nouri op het voetbalverld in elkaar en is nooit meer de oude geworden. Met de Appie-collectie wil ze een eerbetoon geven aan haar goede talentvolle vriend.

Met de collectie wordt de Nouri Foundation ondersteund. Dit is een stichting die probeert om het voor zoveel mogelijk mensen mogelijk te maken om te sporten, ongeacht beperkingen. Frenkie de Jong is ambassadeur van deze organisatie. Nouri is overigens weer bij bewustzijn, maar heeft wel ernstige hersenschade opgelopen.

Mikky Kiemeney op social media

mikky-kiemeney-influencer

Mikky Kiemeney heeft ondertussen ook een flinke schare volgers op social media. Ze heeft op Instagram maar liefst 1,7 miljoen volgers en op TikTok 225.000 volgers. Met haar volgers deelt ze veel mooie plaatjes van zichzelf. Hierin laat ze het leven van een voetbalvrouw zien en alle mooie plekken die ze bezoekt.

Mikky heeft zonder meer een goede kledingstijl. Ze draagt regelmatig mooie jurken en setjes, maar ze vindt het ook heerlijk om gewoon een simpel losvallende trui aan te trekken. Net als vele andere influencers promoot ze soms producten. Zo is ze een samenwerking aangegaan met Armani Beauty.

Veelgestelde vragen over Mikky Kiemeney

mikky-kiemeney-zwanger-frenkie-boot

We kregen heel wat vragen over Mikky Kiemeney. Met name over haar zwangerschap, maar ook over haar kleding en zelfs over vreemdgaan. Dit zijn de meest gestelde vragen en de antwoorden.

Wat is de leeftijd van Mikky Kiemeney?

Mikky Kiemeney is 26 jaar oud. Ze is geboren in het Brabantse Hilverenbeek.

Is Mikky Kiemeney zwanger?

Mikky Kiemeney is voor zover wij weten op dit moment niet zwanger. Mikky is op 21 november 2023 bevallen van een jongetje. Eerder hebben Mikky en Frenkie aangegeven dat ze graag meer kinderen willen. De kans is dus groot dat Mikky Kiemeney in de toekomst nog een keer zwanger wordt.

Is Mikky Kiemeney al bevallen?

Mikky Kiemeney is ondertussen bevallen van een jongetje. De gezonde knul heet Miles de Jong en is geboren op 21 november 2023.

Waar kan ik de kleding van Mikky Kiemeney kopen?

De kleding van Mikky is momenteel alleen verkrijgbaar op haar website www.mikkyki.com.

Wanneer vondt het vreemdgaan van Mikky Kiemeney plaats?

Er gingen een tijdje geleden geruchten dat Mikky Kiemeney vreemd zou gaan. Volgens Juice Channel kregen ze hierover berichten van vriendinnen van Mikky zelf. Er is overigens geen enkel bewijs en Mikky en Frenkie zijn nog gewoon samen.

Vorige artikel Volgende artikel