Waanzinnige Melkweg kapsels

Dit jaar is er een trend die mij in het bijzonder erg opviel, eentje die ook duidelijk te zien was op straat en het is er ook eentje die mij nog een tijdje bij gaat blijven, namelijk die van deze waanzinnige melkweg kapsels. Hoeveel meisjes heb jij op straat gespot met een dergelijk kapsel? Want het is erg moeilijk om deze kapsels te negeren omdat ze zo ontzettend kleurrijk zijn. Ik vraag mij dan ook af hoeveel werk het eigenlijk is om tot dit resultaat te komen. Vooral als je eens goed gaat kijken naar de hoeveelheid verschillende kleuren die je terug kunt vinden in deze haren. Waar het ene kapsel duidelijk is geïnspireerd op de Melkweg hebben de andere meer weg van een zomerse lucht of zelfs het Noorderlicht.

Mocht je zelf ook een dergelijk kapsel willen hebben gebruik dan haarverzorging en zorg er dan ook voor dat je jouw haren niet te veel blootstelt aan warmte. Want zo kun je voorkomen dat de kleuren te snel gaan vervagen. Het zou namelijk zonde zijn als je meesterwerk weer snel bijgewerkt moet worden. Als je wel wilt gaan voor het beste resultaat dan doe je er goed aan om binnen een paar weken naar de kapper te gaan om te zorgen dat je kapsel de glans behoudt in plaats van deze vervaagt en verdwijnt. Want deze waanzinnige kapsels worden zorgvuldig met de hand geschilderd alsof het ware schilderijen zijn met meerdere lagen. In sommige gevallen ga je bij de kapper liggen waarna alle haren gescheiden worden en verdeeld worden op een vlakke ondergrond zodat de haar stylist aan de slag kan gaan. En zo krijg je langzaam maar zeker deze kleurrijke kapsels, die worden gemaakt als ware kunstwerken.

Bekijk de adembenemende kleurencombinaties van de diverse kapsels hieronder, let ook maar eens met een goed oog op de kleurverzadiging. En met het andere oog op de details van het verloop van de verschillende vloeiende kleuren die erg goed passen bij de bijbehorende afbeeldingen waarop het kapsel geinspireerd is.

melkweg-kapsels-2
melkweg-kapsels-3
melkweg-kapsels-4
melkweg-kapsels-5
melkweg-kapsels-6

Tags: , ,
Vorige artikel Volgende artikel