meest-toxic-sterrenbeelden-oppassen

Oppassen: Dit zijn de Meest Toxic Sterrenbeelden op Volgorde

Heb je ooit tijd doorgebracht met iemand die je kleineert of misbruik van je maakt? Zo ja, dan is er een kans dat je te maken hebt met een toxic persoon. Egocentrisme, manipulatie, negativiteit en bazigheid zijn slechts een paar kenmerkende eigenschappen van toxic mensen. En door hun acties hebben ze de neiging om de mensen om hen heen zich onbelangrijk te laten voelen. Hoewel iedereen zijn momenten heeft, hebben deze sterrenbeelden de neiging om zich regelmatig slecht te gedragen. Lees verder om de zes meest toxic sterrenbeelden te ontdekken, van licht destructief tot energievampiers.

6. Schorpioen

Season 2 Nbc GIF by New Amsterdam

Schorpioenen krijgen vaak een slechte reputatie omdat ze veroordelend en koud zijn. Geregeerd door Mars – de planeet van agressie – is dit waterteken niet bang om onaangenaam te zijn. Ze kijken naar het leven met een cynische, glas-half-leeg mentaliteit die veel voorkomt bij Schorpioenen. Ze klagen vaak, verzuren de stemming en halen anderen naar beneden met hun defaitistische houding. Het is echter niet genoeg voor Schorpioenen om het negatieve in een situatie te zien. Ze kunnen op zoek gaan naar fouten in de plannen of ideeën van een ander in een poging die ander tot ruzie te verleiden. En er bestaat niet zoiets als een simpel meningsverschil met dit sterrenbeeld: Voor Schorpioenen is het hun manier of wegwezen.

5. Waterman

Waterman staat bekend als de rebel van de dierenriem, wat betekent dat ze niet bang zijn om een paar veren te verstoren. Waterman wordt geregeerd door Uranus – de planeet die wordt geassocieerd met buitenstaanders – en maakt zich geen zorgen over het imponeren van de mensen om hen heen. Sterker nog, ze lijken er plezier in te vinden om sociale situaties door elkaar te schudden om de overhand te krijgen. Ze vinden het heerlijk om over anderen heen te praten, mensen voor het blok te zetten en strijdlustig te zijn. Watermannen weten dat ze slim zijn en ze zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat jij dat ook weet.

4. Kreeft

Kreeften staan bekend om hun gevoelige en emotionele persoonlijkheden. Dit maakt ze uitstekende vrienden als je aan hun goede kant staat. Ze hebben echter ook een donkere kant die ze onder de oppervlakte verborgen houden. Terwijl andere tekens hun problemen direct aanpakken, hebben Kreeften de neiging om zich te uiten met humeurig, boos en passief-agressief gedrag. En als je denkt dat je ze daarop kunt aanspreken, heb je het mis. Een rode draad bij Kreeften is de neiging om het slachtoffer te spelen bij elke kans die ze krijgen.

3. Steenbok

Scream Queens Leo GIF

Steenbokken staan bekend als vastberaden en praktisch en zijn een van de meest hardwerkende sterrenbeelden. Steenbokken zijn echter net zo koppig en emotioneel kil als de dingen niet gaan zoals zij willen. Dit ambitieuze sterrenbeeld is niet bang om hun gewicht in de schaal te leggen om hun tegenstanders zich onbeduidend te laten voelen. Ze kunnen brutaal zijn en zullen je met hun woorden neerhalen als ze zich uitgedaagd voelen. Dus als je iets verkeerd doet, zullen Steenbokken je dat laten weten. Hun opgeblazen gevoel van superioriteit kan leiden tot veeleisend gedrag, micromanagement en een onvermogen om toe te geven als ze het mis hebben.

2. Ram

Stoutmoedig, brutaal en onstuimig, er is geen tekort aan plezier als je in de buurt bent van een Ram. Maar het feest kan wel eens zuur worden als dit sterrenbeeld concurrentie voelt. Rammen zijn er trots op dat ze de beste zijn in alles wat ze doen. Dit temperamentvolle vuurteken wordt geregeerd door Mars en kan snel zijn met harde woorden, maar verontschuldigt zich niet snel als hij iemand heeft beledigd. Ze verwachten onsterfelijke adoratie van vrienden, geliefden en familieleden. Dit betekent dat ze niet vreemd zijn aan opscheppen en over anderen heen praten om hun dominantie te laten gelden. In welke situatie ze zich ook bevinden, Rammen willen dat alle ogen op hen gericht zijn. En als ze zich ooit onzeker voelen over hun positie in een groep, zullen ze er alles aan doen om de machtsbalans weer in hun voordeel te laten doorslaan.

1. Boogschutter

Hoewel de Boogschutter veel persoonlijkheid en charme heeft, zijn het notoir onbetrouwbare vrienden. Verwacht niet dat ze je helpen verhuizen of een belangrijke levensgebeurtenis vieren: Boogschutters zijn erg egoïstisch met hun tijd. Als ze al komen opdagen, zal dat op hun tijdlijn zijn en zorgen ze ervoor dat ze in het middelpunt van de belangstelling staan. Als je het nog niet doorhad, de jaloezie van dit sterrenbeeld schijnt door als anderen in de schijnwerpers staan. Dus of ze nu vertellen over hun laatste reizen of over hun populairdere vrienden, Boogschutter heeft de behoefte om te bewijzen hoeveel interessanter, getalenteerder en cooler ze zijn dan de mensen om hen heen.

Vorige artikel Volgende artikel