klassiek hekwerk

Maak uw tuin compleet met sierhekwerk!

Een tuin is een plek waar u tot rust kan komen, urenlang kan vermaken met uw kinderen of lekker kan borrelen met vrienden of familie. Elke tuin is anders en elke tuin kunt u naar eigen smaak inrichten. Maar hoe zorgt u ervoor dat uw tuin opvalt? Zorg ervoor dat uw tuin opvalt met een op maat gemaakte sierhekwerk. Een sierhekwerk maakt u tuin af en is daarnaast een sfeervolle omheining voor uw tuin. Daarnaast gaat het jarenlang mee in uw tuin en heeft het weinig tot geen onderhoud nodig. Maar welke sierhekwerk past het beste in uw tuin?

Soorten sierhekwerk

Sierhekwerk wordt al generaties lang in tuinen geplaatst, er bestaan extreem veel varianten. Zo kan sierhekwerk verschillen in materiaal, zoals hout of metaal. Ook verschilt sierhekwerk in design, er zijn moderne en klassieke ontwerpen. Een modern hekwerk heeft een strak en eenvoudig design. Steeds vaker wordt er gekozen voor een modern hekwerk, dit is tijdloos en u raakt er niet snel op uitgekeken. Vaak ziet u deze hekwerken in zwarte kleur met verticale of horizontale stangen. Een klassiek hekwerk heeft een sierlijk en gezellig design. Dit hekwerk wordt vaak naar eigen wens op maat gemaakt worden. Veelal zijn dit metalen hekwerken met rondingen in de stangen en pijlen of bollen aan de top. Ook ziet u deze hekwerken veel in groene kleur met gouden details, dit geeft een luxe uitstraling.

Naast sierhekwerken kunt u ook kiezen voor sierpoorten. Een sierpoort is een mooie ingang of uitgang van uw tuin. Net zoals sierhekwerken is er een onderscheid tussen een klassieke of moderne sierpoort. Ook sierpoorten kunt u in verschillende materialen verkrijgen. Een sierpoort die steeds populairder wordt en een perfecte optie is voor elke tuin, is een elektrische sierpoort. Een elektrische sierpoort gaat binnen één knop open en dicht. Zo hoeft u nooit meer die zware metalen sierpoorten open of dicht te duwen. Een super handig systeem binnen enkele uren bij u thuis geplaatst kan worden.

Plaats een hekwerk of sierpoort in uw tuin!

Inmiddels bent u weer op de hoogte van de verschillende soorten sierhekwerken en sierpoorten. U kunt nu gaan bepalen of een modern of klassiek design het beste in uw tuin past. Naast sierhekwerk zijn er ook nog vele andere soorten hekwerk die interessant kunnen zijn voor uw tuin. Heeft u wel eens gedacht aan gaashekwerk of paneelhekwerk? Scherm u tuin af van de buitenwereld, zodat kinderen en/of huisdieren niet weglopen. Creëer uw unieke sierhekwerk of sierpoort en laat het plaatsen!

Tags:
Vorige artikel Volgende artikel