x

Deel Je Inspiratie

[contact-form-7 id=”139″ title=”Zonder titel.”]

MisterDesign

Wekelijkse nieuwsbrief

Laat nu je email adres achter

 

Abonnement op je favoriete maker: Lukida

Lukida

Lukida gaat mensen die mooie dingen maken, helpen om fans te verzamelen die deze makers langdurig steunen. Dat kun je op de website doen door een jaarlijkse bijdrage te leveren waar je als fan weer elk jaar een cadeau voor terugkrijgt. Zo zorg je er voor dat jouw favoriete schrijver, muzikant, fotograaf, tekenaar, designer, beeldend kunstenaar, theatermaker of journalist zo veel mogelijk tijd heeft om te doen waar hij of zij goed in is, mooie dingen maken. Daar hebben ze inkomsten voor nodig en bij Lukida krijgen ze 90% van de abonnementskosten. Zo worden de fans en de makers op een structurele manier aan elkaar verbonden.

Lukida - Maarten van Schaik

Zo kun je bijvoorbeeld Urban Explorer Luuk de Kok, concept-artist en illustrator Joeri Lefévre of fotograaf Maarten van Schaik steunen en daar kun je dan een gesigneerde foto of zelfs een fotoboek voor terugkrijgen. Via Lukida wil Maarten zijn experimenteerdrang een kans geven en voor Lukida exclusief vervaardigd werk maken. Dat buiten Lukida nergens te koop zal zijn. Zo geeft hij zichzelf de ruimte om op nieuwe manieren te gaan denken en ook de kans om zich op nieuwe onderwerpen te gaan toespitsen.

Lukida - Danibal

Of neem een abonnement op cartoonist Danibal en ontvang een reeks mini-boekjes, met cartoons en strips. Danibal houdt van small press, maar publiceert ook bij The Post Online.

Bron: Lukida

Wekelijkse nieuwsbrief

Laat nu je email adres achter