Deel jouw verhaal: Live in Levi’s

Deel jouw verhaal: Live in Levi’s

Met het ‘Live In Levi’s’-project worden de verhalen gevierd hoe de wereld leeft in Levi’s’ en wat ze allemaal mee hebben gemaakt tijdens het dragen. Van spontane wasbeurten middenin een wolkbreuk tot het op maat maken van je oude broek zodat hij nog langer mee kan en met de tijd nog mooier wordt.

Ik kan zelf nog goed herinneringen toen ik van een van mijn allereerste echte salarissen een paar Levi’s kocht. Een heel meneertje voelde ik mezelf toen ik de winkel uitliep met mijn aankoop. Alleen is het een van de weinige broeken die ik heb, waar geen riem omheen moet. Dankzij een inventief gespje aan de achterkant, die ik bij het dragen meerdere malen per dag aan moet halen, verzeker ik mijzelf ervan dat hij niet van mijn kont afglijdt. Tot hilariteit van mijn ex. Die de broek nog weleens van mijn kont aftrok in het huis tijdens het koken of als ze echt in een baldadige bui was midden op straat. Misschien dat ik hem daarom een tijdje wat minder heb gedragen. En als er meer gaten in komen dan kan ik er altijd nog een stuk vanaf knippen voor de laatste zomerse dagen.

Bekijk de video hieronder die langs andere markante gebeurtenissen zapt of deel jouw belevenissen in jouw spijkerbroek via #liveinlevis  @levis_netherlands. Meer verhalen ontdek je op levi.com/liveinlevis.


LiveInLevis
liveinlevis3

Tags:
Vorige artikel Volgende artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *