x

Deel Je Inspiratie

[contact-form-7 id=”139″ title=”Zonder titel.”]

Wekelijkse nieuwsbrief

Laat nu je email adres achter

 

Meer licht in huis met een lichtkoepel

Het licht in je huis heeft heel erg veel invloed op de sfeer. Daarom kan het goed zijn om je te oriënteren naar welke aanpassingen je in huis kunt doen om het nog aangenamer te maken. Zo kan het plaatsen van een lichtkoepel een groot verschil maken, zo kun je heerlijk in het zonlicht zitten. Maar het geeft je ook de mogelijkheid om in de avonduren op de bank te genieten van de sterrenhemel. En deze oplossing helpt je ook om elektriciteit te besparen omdat je minder vaak de lampen aan hoeft te doen. Daarnaast haal je zo ook een extra stukje zomer in huis als de zon eenmaal tevoorschijn komt.

Verder kun je zo ook eenvoudig op bijvoorbeeld je zolder, in de garage of in de schuur meer natuurlijk lichtinval creëren. Zo krijg je opeens de mogelijkheid om een licht kantoor te maken waar je heerlijk kunt gaan werken. Je kunt een koepel laten plaatsen op zowel een plat dak als op een licht schuin oppervlak. Met deze makkelijke uitkomst hoef je niet meteen het hele dak te verbouwen.

Op de site van Bouw-Handel kun je rustig gaan oriënteren naar alle verschillende opties die je aan kunnen spreken. Misschien vind je in het brede assortiment een vierkante koepel of heb je liever een ronde variant die aansluit bij de stijl die jullie in huis hebben. De koepels die Bouw-Handel produceert zijn voorzien van een uniek bevestigingssysteem met polycarbonaat. Verder krijg je ook nog eens 10 jaar garantie. Daarnaast bieden ze ook een laagste prijsgarantie op het assortiment met lichtkoepels. Dus je kunt er hoe dan ook een goede deal vinden.

Naast dat de keuze bijzonder uitgebreid is, kun je ook nog nadenken over hoe bolvormig je het glas in de koepel wilt. Voor je beeldvorming is dit niet veel duurder dan het plaatsen van een raam. Maar dit hangt natuurlijk ook af van het formaat. Mocht je zoeken naar een goed geïsoleerde lichtkoepel dan kun je nadenken over een variant die is uitgevoerd met HR ++ glas.

Om lang te kunnen genieten van de lichtkoepel, zorg ervoor dat deze niet in aanraking komt chemische middelen. En als je hem wilt schoonmaken, doe dit dan met zeep en water.

Verder vind je er naast lichtkoepels, ook dakramen, zolderdakramen, deurluifels en vlizotrappen. Ze leveren sinds 2007 producten aan zowel particulieren als aan bouwbedrijven. Zoek gerust contact met ze als je vragen hebt of hulp kunt gebruiken bij je plannen voor in huis.

 

Wekelijkse nieuwsbrief

Laat nu je email adres achter

Top Stories

  • No results available