De Leukste Dingen om deze Zomer met de Hele Vriendengroep te Doen!

De Leukste Dingen om deze Zomer met de Hele Vriendengroep te Doen!

De zomer komt er weer aan! Dat betekent dat veel van ons weer wat meer vrije tijd hebben. Ideaal als jij een grote vriendengroep hebt, waarvan je veel al lang niet meer gezien hebt. Willen jullie deze zomer een dagje iets leuks doen met heel de vriendengroep? Deze zomerse activiteiten zijn ideaal voor grote groepen.

Strandactiviteiten

Als jullie een sportieve vriendengroep hebben, kan het ontzettend leuk zijn om wat spannende activiteiten aan de kust uit te zoeken. Zo biedt Wavevents bijvoorbeeld hele leuke workshops aan de kust aan. Wat dachten jullie van beachvolleybal, blowkarten of een zeilcursus? Zeker als het mooi weer is een uitje aan het strand een fantastisch idee.

Een outdoor escape game

outdoor-escape

Een escape room kennen we inmiddels wel, maar wist je dat je aan veel meer kunt ontsnappen dan een kleine kelder? In veel Nederlandse steden kun je tegenwoordig ook Outdoor Escape games spelen, waarbij je door opdrachten uit te voeren je weg uit de stad moet zien te vinden. Leuk om als groep te doen, maar nog leuker om in kleine groepjes op te splitsen en tegen elkaar te strijden.

Een American Party

Als het budget enigszins tegenvalt, is een American Party bij uitstek dé manier om even gezellig samen te kopen. Het concept van een American Party is simpel: iedereen neemt iets te eten mee (zelfgemaakt of gekocht) en met z’n allen vormen jullie een groot buffet. Dat kan bij iemand in de tuin of gezellig ergens in een park. Het is wel slim om een beetje met elkaar af te stemmen wie wat meeneemt, voor je straks terecht komt op een feestje met alleen maar toetjes.

Een cocktailworkshop

Wat is er zomerser dan lekker op een stretcher liggen met een zelfgemaakte cocktail? Bijna iedereen houdt van cocktails, maar lekkere cocktails maken is een kunst. Daarom kan het ontzettend leuk zijn om met de vriendengroep tijdens een cocktailworkshop in zomerse sferen te komen. Drinkt iemand in jullie vriendengroep liever geen alcohol? De mocktail wordt de laatste jaren steeds populairder en ook daar kun je tegenwoordig leuke workshops in vinden.

Crazy 88

Tot slot: als jullie het leuk vinden om soms eens even lekker gek te doen: zoek op internet naar een leuke crazy 88 lijst. Crazy 88 is vooral onder studenten of op vrijgezellenfeesten ontzettend populair. Het gaat om een lijst met 88 opdrachten waarvan er zoveel mogelijk binnen een beperkte tijd uitgevoerd moeten worden. Denk hierbij aan opdrachten als: vraag een vreemde om de foto te gaan of koop vijf dingen voor vijf euro. Met een spel als crazy 88 kun je er zeker van zijn dat jij en je vrienden meermaals de slappe lach gaan krijgen.

Vorige artikel Volgende artikel