Leuke Uitjes om te doen in je Zomervakantie

De zomer zit er weer aan te komen. Het zonnetje gaat schijnen en het wordt lekker warm. Hoewel veel mensen ervoor kiezen om tijdens hun vakantie in de zomer naar het buitenland te gaan, zijn er genoeg mensen die beslissen in Nederland te blijven vanwege verschillende redenen. In dit artikel gaan wij je verschillende leuke uitjes en activiteiten toelichten die je in Nederland kunt gaan doen tijdens je welverdiende vakantie van werk of misschien zelfs van school.

Musea

Dit klinkt misschien een beetje saai, maar er zijn genoeg verschillende soorten musea voor alle soorten interesses. Je hebt het Rijksmuseum als je daarvan houdt, maar ook bijvoorbeeld museum The Upside Down met leuke optische illusies. Het is een soort omgekeerde social media ervaring die je ervan krijgt – dus erg leuk is om te bezichtigen. Daarnaast zijn er nog veel meer soorten musea, dus kijk gerust op internet rond voor een museum dat jou aanspreekt om te gaan bezichtigen.

Op het water gaan

Ook kan je ervoor kiezen om in plaats van naar binnen te gaan juist lekker buiten te zijn. Waar kan dat beter dan op het water? Je kunt een lekker bootje huren voor een rivier bij jou in de buurt, maar je kan ook een reservering maken om op een boot te gaan voor een stadsrondvaart, zoals in Utrecht of Amsterdam. Op zo’n stadsrondvaart laten ze je alle hoogtepunten van de stad zien. Zo zie je in Utrecht de Domtoren als je op de boot zit. Daarnaast kan je ook genieten van de verkoeling van het heerlijke water. Over water gesproken, je kunt er ook voor kiezen om lekker naar het zwembad te gaan en lekker af te koelen in het water. Lekker zwemmen is altijd leuk in de zomer.

Naar een pretpark gaan

Er zijn er genoeg om heen te gaan door heel Nederland. Van Walibi tot aan Hellendoorn, het is allemaal leuk om te bezoeken en om in de attracties te gaan. Je kunt hier naartoe gaan met je hele familie maar ook als je met zijn tweeën bent kan je je er prima vermaken een hele dag. Houd er wel rekening mee dat het in de zomer erg warm is in een pretpark en erg druk, de zon zal de hele dag op je schijnen. Daarom is het echt een aanrader om een zonnebril en zonnebrandcrème mee te nemen, maar ook zeker waaiers zijn handig om bij je te hebben voor als je het warm hebt en er geen verkoelend briesje is. Waaiers zien er alleen wel altijd hetzelfde uit waardoor je ze makkelijk kwijt kunt raken. Waaiers bedrukken is daarom de perfecte oplossing om ervoor te zorgen dat hij opvalt en tussen alle andere waaiers eruit te vissen is. Logo op waaiers bedrukken van bijvoorbeeld je onderneming kan ook een leuk idee zijn als relatiegeschenk voor al je relaties!

Dierentuin

Altijd leuk om te bezoeken met je partner of met het hele gezin. Er zijn genoeg dierentuinen door heel Nederland om te bezoeken, bijvoorbeeld Burger Zoo. Je hebt ook kleine en grote dierentuinen dus je kunt er makkelijk eentje vinden die bij jouw tijdsbestek past.

Vorige artikel Volgende artikel