Letten op de kilo’s? Lees ze af van je pols!

Waar de techniek van tegenwoordig wel niet allemaal goed voor is. Er bestaan nu zelfs apparaatjes die je kunt dragen als horloges die je van alles over je conditie vertellen!

We kunnen het je nog beter vertellen. De Fitbit, het apparaat waar we het over hebben is een horloge! Het kan echter nog veel meer dan je enkel vertellen hoe laat het is. Je houdt er namelijk op bij hoeveel uren je slaapt, zodat je zeker weet dat je nachtrust kwalitatief hoog genoeg is. En hoeveel stappen je zit. Ook word je wijzer over hoeveel traptreden je beklimt!

Wegens het feit dat er vele verschillende soorten Fitbit apparaten in omloop zijn, is het belangrijk dat je een weloverwogen keuze maakt. Gelukkig kun je je beroepen op handige online prijsvergelijkers! Vraag je dan de volgende zaken af om tot een ideale keuze te komen.

Wat wil je (maximaal) kwijt zijn?
Populaire apparaten zijn vaak niet direct goedkoop te noemen. Vandaar dat het altijd aan te raden is om je budget af te bakenen zodra je online gaat shoppen. Eerst voer je de categorie in waar het product dat je zoekt onder valt. Daarna heb je de mogelijkheid om een mini- en maximum bedrag in te stellen. Zo weet je zeker dat de zoekresultaten die je op je beeldscherm krijgt nooit te duur zullen uitvallen. Is de keuze nog te groot? Dan gaan we naar het volgende vraagstuk.

Wat heb je precies nodig?
Oftewel, wat met je Fitbit precies kunnen? Sterker nog, wat voor iets van het Fitbit merk heb je nodig? Want in de zoekresultaten kunnen ook allerlei accessoires opduiken, in plaats van enkel de apparaten zelf. Denk aan bijvoorbeeld kabels en adapters. En vergeet de vervangende bandjes niet! Misschien is zulke bijkoop hartstikke handig voor je. Of wil je juist alleen de apparaten zelf zien? In dat geval zou je je minimum bedrag wat op moeten krikken.

Wie bied je de beste deal?
Heb je eenmaal het apparaat gevonden dat je zoekt, dan is het nu zaak dat je eens naar de handelaren kijkt die het aanbieden. Welke heeft de beste prijs en wie is goed te vertrouwen? Mochten er winkeliers tussen staan die je nog niet kent, dan kun je hiervan eerst op Google recensies opzoeken. Vergelijk de verschillende aanbieders, hun diensten, prijzen én verzendkosten en grijp de best mogelijke deal. Binnen de kortste keren heb jij een Fitbit om je pols!

Tags: ,
Vorige artikel Volgende artikel