Kylian Mbappé’s Vriendin & Ex-Vriendinnen

In de schijnwerpers sinds het vertrek van Messi en Neymar, is Kylian Mbappé nu de absolute sterspeler van Paris Saint-Germain. Met een potentiele overgang naar Real Madrid die deze zomer in de lucht hing, bleef Mbappé uiteindelijk in Frankrijk. Maar naast zijn voetbaltalent is er ook veel interesse in zijn persoonlijke leven, met name zijn liefdesleven. In dit artikel duiken we in de wereld van Kylian Mbappé’s romantische relaties.

Kylian Mbappé’s Huidige Relatiestatus

Mbappé’s Vrijgezellenstatus

Hoewel er op internet geruchten circuleren over een mogelijke relatie met Rosé Bertram, blijkt dit niet te kloppen. Rosé, de ex-vriendin van Gregory van der Wiel, werd enkele weken geleden zoenend gespot met hem.

Mbappé’s Ex-vriendinnen

In de afgelopen jaren heeft Mbappé een aantal relaties gehad, en het lijkt erop dat vrouwen geen genoeg van hem kunnen krijgen. Met een fortuin van 630 miljoen euro, behoort hij tot de rijkste voetballers, wat zijn aantrekkingskracht vergroot.

Alicia Aylies – De Eerste Grote Liefde

alicia-aylies

De eerste grote liefde van Mbappé was Miss Frankrijk Alicia Aylies. Ze hadden drie jaar lang een relatie, die aan het licht kwam tijdens het WK van 2018. Ondanks hun zeldzame publieke verschijningen, eindigde hun relatie in juli 2022, en de reden blijft onduidelijk.

Alicia Aylies, momenteel actief als model en influencer, heeft na de breuk een succesvolle carrière opgebouwd met aanzienlijke volgers op sociale media.

Ines Rau – Een Onverwachte Wending

ines-rau

Mbappé verraste velen toen hij een relatie kreeg met transgendermodel Ines Rau. Ze was de eerste transgender die op de cover van de ‘Playboy’ stond. Echter, Mbappé maakte zelf een einde aan deze relatie, zonder verdere interesse en tijd om het te onderhouden.

Rosé Bertram – Korte Episode

rose-bertram

Een kortstondige romance met Rosé Bertram volgde, maar deze eindigde abrupt toen ze zoenend werd gespot met haar ex-man, Gregory van der Wiel. De redenen achter het mislukken van hun relatie blijven onduidelijk.

Conclusie

Met zijn rijke liefdesverleden is één ding zeker: op dit moment is Kylian Mbappé vrijgezel. Zijn leven buiten het voetbalveld blijft interessant en vol verrassingen.

Vorige artikel Volgende artikel