x

Deel Je Inspiratie

[contact-form-7 id=”139″ title=”Zonder titel.”]

Wekelijkse nieuwsbrief

Laat nu je email adres achter

Top Stories

  • No results available
 

Weekendtip: KANTOR, cultureel festival in Amsterdam

Dit weekend, van 14 tot en met 16 november vindt de tweede editie van KANTOR plaats. Het festival, dat dit jaar haar intrek neemt in De Sloot Office in Amsterdam Westpoort, is in het leven geroepen om met een positieve en creatieve invulling de groeiende leegstand van kantoorruimtes onder de aandacht te brengen. Gek genoeg werd er zes jaar geleden op deze locatie nog gewerkt aan apparatuur voor de zorg. Maar nu is het pand omgetoverd tot een broedplaats met restaurant, bioscoop, theater en galerie. Veertig kunstenaars en creatievelingen krijgen de gelegenheid om hun werk te tonen. Zo geeft ook Het Nationale Ballet een optreden en kun je bijzondere documentaires van het International Documentary Film Festival Amsterdam kijken. Met uiteenlopende samenwerkingen laat KANTOR een nieuw publiek in aanraking komen met culturele parels op een tijdelijke locatie die maar liefst vijf verdiepingen telt.

Geheel nieuw dit jaar is de KANTOR Bonus. Als bezoeker ontvang je tijdens het festival een speciaal bandje dat je de mogelijkheid geeft om na het festival gratis om met korting een aantal musea en andere kunstinstellingen te bezoeken. Met deze Bonus wil de organisatie een bezoek aan een gerenommeerd cultuurhuis nog toegankelijker maken. Ontdek ook de nieuwe tentoonstelling in de Oude Kerk in Amsterdam.

Locatie: De Sloot Office | vrijdag 14 en zaterdag 15 november van 16.00 tot 02.00 uur, zondag 16 november van 12.00 tot 21.00 uur

Bron: KANTOR

Wekelijkse nieuwsbrief

Laat nu je email adres achter

Top Stories

  • No results available