Junior webredacteur in Amsterdam

Als junior webredacteur ga je bij Mobility Media in Amsterdam, de uitgever van de toonaangevende branchebladen Automotive, Fleetmotive, Autokompas en bijbehorende websites aan de slag.

In deze functie voorzie je de websites en social mediakanalen, van Facebook tot aan Twitter, van content. Deze content verzamel je zelf, door het zoeken naar nieuwe contacten, afstruinen van social media, maar ook met de hulp van persberichten.

Je hebt, samen met ons, de ambitie om uit te groeien tot een online contentspecialist. Je weet wanneer nieuws snelheid vraagt, wanneer doorvragen en analyseren gewenst is, en hoe, op welk moment en via welk kanaal de doelgroep welke informatie wil ontvangen.

Wat zijn de functie eisen?
-een uitstekende beheersing van de Nederlandse, een goede beheersing van de Engelse;
-een scherp oog voor nieuws;
-creatief in beeld en taal;
-je kunt kort en bondig schrijven;
-minimaal HBO-niveau;
-kennis van social media;
-affiniteit met business-to-business content;
-je bent stressbesteding;

Wat bieden wij?
-een interessante, leuke baan o.b.v. 40 u/w met veel eigen verantwoordelijkheid;
-de mogelijkheid om nieuwe wegen te verkennen, projecten op te starten en zo mee te werken aan het opstuwen van onze uitgeverij naar nog grotere hoogte;
-een goed salaris, afhankelijk van leeftijd en ervaring.

Deze vacature is vervuld, bekijk meer creatieve vacatures op EYEspired Jobs of [ninja-popup ID=9142]schrijf je in voor onze gratis EYEspired Jobs Nieuwsbrief.[/ninja-popup]

Vorige artikel Volgende artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *