jasper-demollin-wiki

Wie is Jasper Demollin? (Leeftijd, Vriendin, Lengte)

Als je tegenwoordig de tv aanzet is de kans groot dat je Jasper Demollin (33) voorbij ziet komen. Deze alleskunner is bekend dankzij Streetlab. Maar dat was slechts het begin. Jasper zit ook in de FOMO Show, acteert, maakt een podcast en tourt met zijn eigen muziek. Dit is Jasper Demollin.

  • Volledige naam: Jasper Demollin
  • Wat is de leeftijd van Jasper Demollin: 33 jaar
  • De vriendin van Jasper Demollin: Single
  • Lengte van Jasper Demollin: 1,78 m
  • Beroep: Presentator, muzikant, acteur, podcastmaker

Wie is Jasper Demollin?

jasper-demollin-vakantie
Bron: instagram @jasperdemollin

Jasper Demollin werd op 14 maart 1991 geboren in Margraten in Limburg. Dit is het geboortedorp van zijn vader die dierenarts is. Toen Jasper drie was, gingen zijn ouders uit elkaar. Hij verhuisde samen met zijn moeder die yogalerares was en zijn broer naar Bilthoven.

Liefde voor acteren en zingen

jasper-demollin-piano

Al op jonge leeftijd was hij gek op acteren en zingen. Zijn juf in de kleuterklas haalde hem dan ook maar wat graag naar voren om versjes op te zeggen. Jasper herinnert zich nog dat hij op Koninginnedag in het Vondelpark stond om moppen te verkopen. Het was een idee van zijn oom en eigenlijk bedoeld voor de broer van Jasper.

Zijn broer bleek het helemaal niet leuk te vinden. Jasper sprong snel in en vond het geweldig. Jasper gaat zelfs zover om te zeggen dat hier zijn drang tot entertainen vandaan is gekomen.

Toneellessen

Een vriendje haalde Jasper toen over om toneellessen te nemen. Jasper had er eigenlijk niet zoveel zin in, maar wilde zijn vriendje niet teleurstellen. Tijdens de lessen ontdekte Jasper dat hij het acteren geweldig vond. Het opgaan in een rol, rare types spelen en gekke dingen doen. Vanaf toen was er geen houden meer aan.

Studie

Jasper ging in Utrecht naar de middelbare school en behaalde hier ook zijn vwo-diploma. Jasper had altijd al als droom om acteur te worden. Het was dan ook niet zo verwonderlijk dat hij na het vwo naar de Film Actors Academy in Amsterdam ging.

Begin van Jaspers carrière

Jasper Demollin studeerde in 2014 af en ging meteen aan de slag. In 2014 was hij onder andere te zien als acteur in de tv-serie Fashion Planet waarin onder andere Manouk van der Meulen en Josje Huisman spelen. Daarnaast speelde hij in de korte film The Last Man die geregisseerd werd door Hugo Metsers. Ook speelde hij een rol in de korte film Lisa en een gastrol in Flikken Maastricht.

Tv-programma’s van Jasper Demollin

jasper-demollin-tobias

De kans is groot dat je Jasper Demollin niet herkent uit een van de eerder genoemde films en series. Maar van het programma Streetlab heb je misschien wel eens van gehoord. Samen met zijn jeugdvrienden Stijn van Vliet, Daan Boom en Tim Senders ging hij voor dit programma de straat op om sociale experimenten uit te voeren.

Streetlab

Het programma ontstond eigenlijk heel spontaan. De vier jeugdvrienden maakten al ver voordat Streetlab bestond samen filmpjes. Daan kocht van zijn spaargeld een camera die ze gebruikten. Ze spijbelden regelmatig en gingen dan grappige experimenten doen die ze opnamen. Dat leidde een paar jaar later tot Streetlab.

In de experimenten van Streetlab testten de heren elkaar, maar ook onverwachte voorbijgangers. In een van de afleveringen vertellen ze elkaar ongelofelijke verhalen. Ze moesten vervolgens raden welke verhalen op waarheid zijn berust. Ook staat Jasper Demollin model voor een naaktportret.

Dit portret werd vervolgens geveild voor het goede doel. In 2015 wist Jasper Demollin het startpodium van de tijdrit van de Tour de France te bereiken. Ze werden genomineerd voor de Gouden Televizier-Ring.

Spin-offs Streetlab

In 2018 besloot KRO-NCRV te stoppen met Streetlab. Volgens de omroep waren de heren te bekend geworden om nog goed sociale experimenten uit te kunnen voeren. Toch was dat nog niet echt het einde van Streetlab. Er werden meerdere spin-offs gemaakt waaronder Streetlab: Niet te geloven.

Toen Streetlab: Niet te geloven begon kwamen we net in de corona pandemie terecht. De mannen konden daardoor niet de straat op. Als oplossing daagden ze elkaar online uit voor challenges. Zo gingen ze bijvoorbeeld zelf hun haar knippen.

Later kwam er nog een spin-of met de naam Streetlab: De Liefde. In dit programma herhaalden ze een aantal oude experimenten, maar lag de focus op de liefde. Daarnaast hielpen ze kijkers bij hun liefdesperikelen. Zo helpen ze Thijs die zijn vriendin ten huwelijk wil vragen en helpen ze Laura en Kalum bij de inrichting van hun liefdesnestje.

FOMO Show

fomo-show-jasper-demollin

Na Streetlab kwam er direct weer een nieuw project op Jaspers pad. Samen met zijn vrienden Daan Boom en Tobias Camman zoeken ze uit welke activiteiten je absoluut niet mag missen in de FOMO show. Zo gaan ze een dag als fantasy karakter door het leven, gaan ze naar de Sneekweek en gaan ze op vakantie naar Ibiza.

Jasper Demollin in Expeditie Robinson

Jasper Demollin deed in 2021 mee aan Expeditie Robinson. Helaas werd hij er al op de 12e dag uit gestemd. Uit Jaspers reactie op de vele stemmen voor hem was duidelijk dat hij absoluut niet verwacht had dat hij eruit moest. Later zij hij hierover dat hij zich flink genaaid voelde. Het plan om hem eruit te stemmen kwam van Défano Holwijn. Jasper had werkelijk geen idee, want anders had hij de immuniteitsring nog in kunnen zetten.

Overige tv-programma’s Jasper Demollin

Ondanks dat de meeste mensen Jasper Demollin kennen van de FOMO show en Streetlab doet hij nog veel meer. In 2017 maakte hij samen met Marlijn Weerdenburg, Daan Boom, Tim Senders en Stijn van Vliet Hotel Romantiek. In dit programma proberen ze oudere deelnemers te helpen bij het vinden van de liefde.

In 2024 is Jasper Demollin begonnen met het programma Zin in Morgen. Dit is een televisieprogramma van KRO-NCRV over spiritualiteit en zelfontdekking. Voor dit programma doet Jasper onder andere mee aan lachmeditatie. Hierover zegt hij dat het op sommige momenten wel ongemakkelijk was, maar zeker leuk om mee te maken.

Acteercarrière van Jasper Demollin

jasper-demollin-foto-zwembroek

Jasper Demollin heeft altijd een passie gehad voor acteren. Naast het presentatiewerk heeft hij nog regelmatig in series en films gespeeld. Zo speelde hij in 2022 in de Nederlandse speelfilm Hart op de juiste plek.

In deze romcom speelt Jasper de rol van Ricardo. Hij is in het begin van de film het vriendje van Eve een succesvolle trendwatcher. Ricardo gaat vreemd waardoor Eve teruggaat naar haar geboortedorp waar ze de romantiek vind waar ze zo naar heeft verlangd. Jasper Demollin maakte overigens ook de titelsong van deze film.

In 2018 speelde Jasper Demollin in de musical All Stars samen met Kees Boot, Jim Bakkum en Lucas Hamming. Hij speelde daarnaast in Mooiboys en had de rol van Rob in de korte comedy Klootzakken. In 2022 was hij de politieagent in het Sinterklaasjournaal.

De Stijn, Tobi en Jeppe Show

Wil je meer weten over het privéleven van Jasper luister dan eens naar zijn podcast. Samen met Stijn van Vliet en Tobias Camman maakt hij elke vrijdag De Stijn, Tobi en Jeppe show. Ze bespreken de belangrijke levensvragen en Jeppe (Jasper) sluit altijd af met een inspirerende quote.

Jasper zoekt band

Dat Jasper van alle markten thuis is, blijkt wel uit het feit dat hij naast presentator, acteur en podcastmaker ook muzikant is. In 2023 maakte Jasper een programma met de titel Jasper zoekt band. In vijf afleveringen ging hij samen met Daan Boom en Tobias Camman op zoek naar leden voor zijn nieuwe band. Samen met de nieuwe band willen ze optreden op Lowlands. Helaas kregen ze dit niet voor elkaar.

Jasper heeft in de afgelopen jaren meerdere nummers uitgebracht. Zo bracht hij Ik vind m’n weg uit voor de film Hart op de juiste plek. Andere nummers van zijn hand zijn Amsterdamse Meisjes, Ga Niet Weg en Wat een leven.

Het privéleven van Jasper Demollin

jasper-demollin-hondje

Jasper Demollin is tijdens zijn studie in Amsterdam gaan wonen. Hij vindt het heerlijk om in onze hoofdstad te wonen, maar vermijd het liefst de plekken waar te veel toeristen komen. Je zult hem dan ook niet zo snel in het centrum van Amsterdam aantreffen. Hij woont in de buurt van het Mercatorplein.

Waar je Jasper Demollin wel kunt aantreffen is in een van de veganistische restaurants in Amsterdam. Jasper eer al een paar jaar bijna volledig plantaardig, maar houdt zelf eigenlijk helemaal niet van koken. Een van de restaurants waar hij vaak te vinden is zit aan de Bilderdijkstraat.

Volgens Jasper is Meatless district de perfecte plek om een date mee naartoe te nemen. De sfeer is gezellig en gemoedelijk en de kaart wordt regelmatig aangepast. De aanraders zijn het kaasplankje en de veganistische foie gras.

Ups & downs

jasper-demollin-moeder

Toen Jasper in Streetlab zat werkte hij zo veel wat hij er uiteindelijk bijna aan onderdoor ging. Hij kreeg soms stress van de manier waarop hij in beeld kwam en sommige uitdagingen waren behoorlijk heftig. Tijdens een van de uitdagingen viel hij zo hard op zijn hoofd dat hij een hersenschudding kreeg.

Dat was voor hem een reden om naar Indonesië te vertrekken voor een retraite. Jasper zegt daarover dat het iets is dat hij geleerd heeft van zijn moeder, die is namelijk yogalerares en natuurgenezeres. Jasper is in het dagelijks leven heel druk, door op retraite te gaan wordt hij gedwongen om even helemaal niets te doen behalve aan zichzelf te werken.

Jasper schreef zelfs een nummer over de ups en downs in zijn leven. Het nummer Wat een leven schreef hij toen hij er echt even helemaal doorheen zat. Na het schrijven van het nummer voelde hij zich weer een stuk beter en voelde hernieuwde dankbaarheid voor het leven.

De vriendin van Jasper Demollin

Velen van jullie vragen zich af hoe het zit met de vriendin van Jasper Demollin. Jasper Demollin is al een tijdje vrijgezel. In een interview zegt Jasper dat hij ondertussen wel toe is aan een nieuwe relatie. Ga je met Jasper Demollin op date dan weet je in ieder geval dat je in een goed restaurant gaat eten.

Veelgestelde vragen over Jasper Demollin

jasper-demollin-hondje

We zijn overspoeld met vragen over Jasper Demollin en dan met name over de vriendin van Jasper Demollin en zijn lengte. Dit zijn de meest gestelde vragen en de antwoorden.

Wat is de lengte van Jasper Demollin?

Als je Jasper Demollin naast zijn vrienden ziet staan op tv weet je meteen dat hij niet zo groot is voor een man. De lengte van Jasper Demollin is 1,78 meter.

Wie is de vriendin van Jasper Demollin?

Jasper Demollin heeft momenteel geen vriendin. Hij is al een tijdje vrijgezel en zegt zelf wel weer toe te zijn aan een nieuwe relatie.

Wat is de leeftijd van Jasper Demollin?

Jasper Demollin is 33 jaar oud.

In welke tv-programma’s zat Jasper Demollin?

Jasper Demollin zat in een groot aantal tv-programma’s. Je kunt hem waarschijnlijk van de FOMO show of Streetlab. Daarnaast heb je hem misschien ook in Flikken Maastricht en het Sinterklaasjournaal gezien. In 2021 deed hij ook mee als kandidaat aan Expeditie Robinson. Daarnaast was hij regelmatig kandidaat in verschillende tv-programma’s zoals Marble Mania, Secret Duets en De Kluis.

Vorige artikel Volgende artikel