interaction designer vacature

Als interaction designer ben je bij ons verantwoordelijk voor het uitwerken van het functioneel ontwerp, interactie ontwerp en een eventueel klikbaar prototype. Jouw oplossingen dragen bij aan een optimale gebruikerservaring.

Je weet als geen ander hoe je in een webproject inzichtelijk maakt. Deze kennis pas je toe op online platformen en devices. Zodat de gebruiker een ongekende ervaring heeft! Hierin werk je samen met onze vormgevers en onze strateeg. Je bent communicatief bijzonder vaardig, en je weet jouw eigenzinnige gedachten en ideeën met goed enthousiasme over te brengen aan het team en naar de klant toe.

Wat vragen we van jou?
Je beschikt naast 3 jaar werkervaring als interaction designer over een ongekende dosis positieve energie. Verder ben je ongeloveloos geintreseerd in je vak, zodat je al je collagas regematig kunt prikkelen en inspireren. Daarnaast heb je affiniteit met, en kennis van thema’s als usability, online conversie en zoekmachine optimalisatie.

Werken bij ons
Wij leven online! Daarom werken we met enkel en alleen state-of-the-art online oplossingen en A merken.

Wat bieden we onze toekomstige interaction designer?
Een hechte groep van collega’s die vol passie werken aan prijswinnende projecten voor A-merken. Verder ontvang je natuurlijk een marktconform salaris, en de secundaire arbeidsvoorwaarden mogen er ook zijn. Oftewel we zijn voor jou een inspirerende omgeving vol kansen en zelfstandigheid waar je verder kunt groeien.

Deze vacature is vervuld, [ninja-popup ID=9142]schrijf je in voor de EYESpired Jobs Nieuwsbrief[/ninja-popup] en je ontvangt de nieuwste vacatures in je digitale postvakje.

Bekijk andere creatieve vacatures op EYEspired Jobs.

Tags: ,
Vorige artikel Volgende artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *